Він буде зовсім іншим: Audi готується оновити свій флагманський кросовер

25.06.2024   08:00    601

Після кількох місяців випробувань розробка нової генерації Audi Q7 перейшла новий етап. Спочатку тести новинки проводилися в умовах суворого полярного клімату, а тепер настала черга перевірити, як налаштування, виконані на Півночі, адаптуються до вимогливих умов німецького автобану, включаючи перший заїзд на трасі Нюрбургринг, де інженери німецької марки тестують можливості цього великого SUV.

Зовнішній вигляд Audi Q7 поки не зазнав значних змін, автомобіль, як і раніше, оснащений тимчасовими задніми ліхтарями. Однак на нових шпигунських знімках видно, що дана модель отримала звичніші дверні ручки, ніж ті, що ми бачили раніше в Альпах. Але найцікавіше в цих знімках це можливість вперше поглянути на інтер’єр.

Останні новини:  З запасом ходу до 350 км: бюджетний електромобіль Hyundai Inster показали офіційно

Audi вирішила повністю змінити салон своєї моделі. Нове багатофункціональне кермо має більш сучасний та спортивний дизайн, аналогічний тому, що буде представлено в новому Q5. На кермі розташовані сенсорні кнопки. На фото видно, що панель приладів захищена, але все ж можна помітити, що вона буде включати до трьох цифрових екранів.

Навіть попри захисний пластик, можна розглянути, що панель приладів і сенсорна частина мультимедійної системи об’єднані в один блок. Основний екран, аналогічний до того, що представлений у новому Q6 e-tron, доповнений ще одним дисплеєм для переднього пасажира, який трохи більший, ніж у електричного SUV. Навіть важелі покажчиків повороту повністю відрізняються від традиційних.

Останні новини:  BMW представила “емку” нового, вже сьомого за рахунком покоління

Новий Audi Q7 стане однією з головних новинок німецької марки, дебют яких заплановано на 2026 рік. Модель буде доступна як з п’ятьма, так і з сімома сидіннями, а також з різними варіантами двигунів: дизельними та гібридними з можливістю підзарядки від мережі. Останні будуть мати запас ходу на електротязі до 100 кілометрів. У базовій комплектації автомобіль отримає систему повного приводу quattro та восьмиступеневу автоматичну коробку передач S tronic.

Останні новини:  Механік назвав 10 автомобілів з пробігом, які швидко "вмирають"


Аmpercar.com