Тімур Мірошниченко з дружиною взяли в родину дівчинку

28.06.2024   17:00    727

Родина Тімура та Інни Мірошниченків розрослася до 6 осіб. Тепер до рідних дітей Мії та Марка й усиновленого Марселя додалася ще й названа донька. Подружжя виклало в мережу Інстаграм відео, на якому відбувається зустріч дитини з новими батьками.

Ці кадри не можуть не розчулити. Дівчинка років 7-9 підбігає до Мірошниченків, й вони ніжно обіймають дитину. А новоспечений тато ще й підхоплює донечку на руки й кружляє. Інна, публікуючи пост про поповнення в родині, підписала його коротко:

“+1”.

Тепер родина по праву може вважатися багатодітною. Гендерна рівність не порушена. Раніше 6-річна Мія скаржилася, що мама спить із татом, 4-річний Марк ділить спальню з Марселем, якому невдовзі мине 3 роки. А вона змушена проводити ночі одна.

Останні новини:  19-річна донька Полякової попозувала у воді оголеною та без мейкапу

Родина Тімура Мірошниченка поповнилася ще однією дитиною

Тепер у дитини з’явилася сестричка, причому відразу старша. Батьки допоки не сповістили жодних даних про четверту дитину – ні як звати, ні скільки років. Не показали навіть обличчя.

Але візуально видно, що малечі більш ніж 6 років. Тож новенька автоматично стає найстаршою у родині серед дітей. До новини про дитяче поповнення Інна з Тімуром готували широкий загал завчасно.

Останні новини:  Хливнюк із Бумбоксу запостив відео, зняте перед бойовим завданням на фронті

Торік у жовтні Інна розповіла, що почала процедуру усиновлення ще однієї дитини. А тиждень тому жінка натякнула, що невдовзі їх стане шестеро. Ніхто й не сподівався, що це трапиться настільки швидко.




Родина Мірошниченків показує гарний приклад для наслідування для всіх міцних у фінансовому плані родин. Адже у сьогоднішніх реаліях дуже багато малечі втратило найближчих рідних і потребують піклування з боку сторонніх людей. А, як відомо, чужих дітей не буває.

Останні новини:  Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами


odnaminyta.com