З запасом ходу до 350 км: бюджетний електромобіль Hyundai Inster показали офіційно

28.06.2024   11:12    722

Корейський автовиробник офіційно представив доступний компактний електромобіль Hyundai Inster. Відомо, що клієнти отримають можливість вибирати з двох варіантів новинки, які відрізняються розміром батареї та потужністю.

 

Базова модель матиме тяговий акумулятор ємністю 42 кВт*год, що забезпечить приблизно 300 км запасу ходу та електродвигун потужністю 95 кінських сил. Дорожча версія поєднує в собі більшу батарею на 49 кВт*год, якої вистачить на 350 км, та електромотор на 113 к.с.

Останні новини:  Топ-10 найшвидших авто з механічною коробкою передач дешевше за $20 000

У базовому варіанті передньопривідний електромобіль від Hyundai розганяється від 0 до 100 км/год за 11,7 секунди. Більш потужна версія витрачає та такий спринт на секунду менше. Максимальна швидкість авто становить відповідно 140 та 150 км/год. Після того, як акумулятор розрядиться, знадобиться близько півгодини, щоб зарядити його від 10 до 80 відсотків. Машина підтримує зарядку потужністю до 120 кВт.

Останні новини:  Фахівці розповіли, на якому пробігу краще продавати машину

Перший час клієнтам буде доступна чотиримісна версія Inster, але п’ятимісна конфігурація вийде на ринок вже у 2025 році. У списку опцій Hyundai Inster присутній адаптивний круїз-контроль, камери кругового огляду, бездротова зарядна панель для смартфона, а також асистент дальнього світла.

У салоні новинки встановлено пару 10,25-дюймових екранів. Вже в “базі” є навіть функція Vehicle-to-Load (V2L), яка дозволяє заряджати зовнішні пристрої завдяки двонаправленій зарядці. Ціни на новинку стануть відомі ближче до офіційного старту продажів.

Останні новини:  Легендарний DeLorean з “Назад у майбутнє” перетворили на потужний електрокар

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, спортивний електромобіль Hyundai Ioniq 5 N розкрив ціни та детальні характеристики.






autogeek.com.ua