Porsche відкликає всі продані Taycan: виявлено критичний дефект

28.06.2024   12:44    346

Компанія Porsche оголосила про відкликання всіх електричних спорткарів Porsche Taycan, випущених з 2020 року, через потенційно несправні гальма. Хоча точна кількість автомобілів, які підлягають відкликанню, не уточнюється, відомо, що з моменту запуску було продано понад 150 000 екземплярів по всьому світу. Власникам Taycan необхідно буде відвідати дилера для заміни переднього гальмівного шланга, а ця процедура займе близько двох годин і буде проведена за рахунок виробника.

Останні новини:  Компанія Genesis показала 1540-сильний супергібрид

Проблема торкнулася лише невеликої кількості автомобілів, на яких може загорітися сигнальна лампа на панелі приладів. За словами керівника проекту Porsche Taycan Кевіна Гіка, внутрішній аналіз якості виявив можливі несправності, що спонукало компанію оптимізувати конструкцію гальмівних шлангів на передній осі.

Хоча проблему було виявлено менш ніж у 1% усіх моделей Taycan, Porsche вирішила провести масове відкликання для забезпечення безпеки. Виробник впевнений, що нова конструкція гальмівних шлангів усуне цю проблему у майбутньому.

Останні новини:  Новий Zeekr X представлять 1 липня


mmr.net.ua