Незвичайне весілля тривало 3 дні. За цей час наречені добряче повеселилися. Окрім вечірки, не обійшлося й також без обітниць та благословень.

Що наречена розповіла про свій вибір

Карлі зізналася, що наразі почувається набагато щасливішою, аніж до весілля. Вона стала «повноцінною та приземленою». Карлі зізналася, що нарешті знайшла кохання свого життя. Наречена переконана: не варто віддавати перевагу одному коханню перед іншим. Тільки коли вона це усвідомила, то збагнула, що готова до шлюбу.

Останні новини:  Вовченя вперше в житті завило і розчулило користувачів Мережі

За словами Карлі, її наречені – її добрі друзі. Вона зробила все, аби проявити свою повагу до цих «глибоких, міцних любовних стосунків» та визнати їх публічно.

Раніше в мене були деякі сумніви з приводу шлюбу. Коли з’явилися закони про рівність шлюбів, вони стали тихішими, і я зрозуміла: я не проти шлюбу, просто мені було смішно від того, як ми віддаємо перевагу одним видам кохання перед іншими,
– наголосила Карлі.

У весільні дні наречена відмовилася від білої сукні. Своїх наречених вона попросила дотримуватися барвистого дрескоду. Весільні обітниці наречені озвучили, тримаючись за руки. Карлі зауважила: вона почувається вільною та водночас у безпеці. Це були миті абсолютного раю.

Останні новини:  Чоловік зняв на відео, як дві бджоли разом відкрутили кришку від пляшки з газованою водою