Як Святослав Вакарчук виглядав 30 років тому, коли ще був нікому невідомим музикантом

26.06.2024   05:00    404

Починаючи з 2014 року, Святослав Вакарчук став часто й надовго зникати з інфопростору. Пояснював відсутність нових пісень тим, що під час війни якось не пишеться. Та, схоже, ситуація кардинально змінилася.

Вже 12 жовтня у столичному Палаці Спорту відбудеться концерт “Океану Ельзи” і не простий, а ювілейний – з нагоди 30-річчя гурту. Тож фронтмен запросив усіх охочих придбати квитки.

У своєму Інстаграмі пост-анонс Святослав супроводив світлиною з тих часів. “ОЕ” вперше втрапив на Львівське телебачення у 1995 році. От це фото й зробили з тієї нагоди. Тож можемо не лише побачити перший склад колективу, але й помилуватися усміхненим 20-річним співаком.

Останні новини:  Тімур Мірошниченко та його дружина удочерили другу дитину

Вакарчук замолоду виглядав зовсім не так, як зараз. Ніякої неголеності, коротка зачіска, що повністю закриває лоб, натомість вуха залишає відкритими. Вбраний артист-початківець не у звичну для нас футболку.

На ньому яскрава сорочка, ще й з жилеткою. Схоже лідер “Океану Ельзи” залишився вдоволений виступом на місцевому ТБ, оскільки весело посміхається в камеру. Нині зовсім інші реалії. Вже не до ліричних композицій та жартів.

Останні новини:  Лілія Ребрик висловилася щодо годування грудьми в громадському місці

Підписники Інстаграму музиканта зраділи новині про живий концерт гурту та взялися живо обговорювати новину. Хтось висловив сподівання, що через 30 років на сцену вийде “золотий склад” колективу.

Іншим юний Вакарчук на фото нагадав власні юнацькі та шкільні роки, що минули під чарівні мелодії “Океану Ельзи”. Комусь просто закортіло подякувати автору:

Останні новини:  Справжні професії українських зірок

“Дякую за той день і всі дні, які ви з нами: в навушниках, на концертах і в серці!”


odnaminyta.com