Справжні професії українських зірок

28.06.2024   07:30    258

Сьогодні вони – найвідоміші українські співаки та співачки. Утім, доля могла б скластися зовсім інакше, якби деякі артисти почали працювати за своїми справжніми спеціальностями.

Хто за фахом Ірина Федишин, Олег Скрипка, Марія Бурмака та інші зірки? Тест від ТаблоID, який ви обов’язково маєте розгадати.

Фронтмен гурту «ТІК» Віктор Бронюк у 15 років вже став студентом. Він вступив до училища у місті Бар Вінницької області. На яку спеціальність?

Ірина Федишин є однією з найпопулярніших українських співачок. У 13 років вона почала навчатися у музичній школі, куди її прийняли одразу до 4 класу. А яку освіту має артистка?

61-річний Гарік Кричевський свого часу працював санітаром швидкої допомоги. А згодом вступив до Львівського державного медичного університету. Яку спеціальність він отримав?

Співачка Юлія Саніна вважає вступ до магістратури «найнелогічнішим своїм рішенням». На кого вчилася артистка?

Останні новини:  Екс Лорак присоромив кохану, яка епатувала мережу тестом на вагітність




У рідному Луцьку Дмитро Монатік прославився танцями у стилі хіп-хоп. Й далі він пов’язав своє життя із творчістю. Але вступив він на зовсім інший факультет. Який?

Співак Артем Пивоваров не має профільної музичної освіти. Натомість він вчився у медичному коледжі, а згодом вступив до харківської Академії міського господарства. На який факультет?

Марія Бурмака закінчила музичну школу за класом гітари, а у студентські роки почала писати пісні. Утім, вищу освіту артистка має зовсім не творчу. Яку?

Олег Скрипка з дитинства тяжів до музики. У школі вчився грати на баяні, за що отримав диплом із відзнакою. Але насправді артист має престижну технічну спеціальність. На якому факультеті він вчився?

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя теж з дитинства займався музикою: грав на скрипці та співав у хорі. Але вищий навчальний заклад він обрав іншого напрямку. Який саме?

Співачка Наталка Карпа свого часу вступила до медичного університету. А за декілька років розпочала ще одне навчання. За яким напрямком?


pravda.com.ua

Останні новини:  Джессіка Біл втомилася від п'яних витівок чоловіка і зняла обручку