Лілія Ребрик висловилася щодо годування грудьми в громадському місці

28.06.2024   09:30    1059

43-річна телеведуча та актриса Лілія Ребрик, яка у березні народила третю донечку Аделіну, продовжує ділитися інсайтами та роздумами про материнство.

У своєму Instagram вона поміркувала про грудне вигодовування, а також про прибічників та противників цього процесу на публіці. Думки вона проілюструвала фото, зробленим чоловіком, хореографом Андрієм Диким.

«Це фото, яке з легкістю може поділити аудиторію на два ворогуючих табори: тих, хто за годування у публічних місцях, і тих, хто виганятиме годуючу маму з кафе, бо має занадто ніжну психіку. Але, знаєте, я на своїй сторінці вже стільки хейтерів зустрічала, що в мене вже імунітет на них і нічим не злякати», – написала вона.

Останні новини:  Влад Яма в Америці долучився до пробігу у вишиванках і похвалився результатом

Лілія Ребрик із 3-місячною донькою

«Я з того табору, хто за грудне вигодовування всюди, де скомандує дитина. Звісно, я не маю на увазі: годувати на всезагальне споглядання, хизуючись цим і демонструючи це. Але бігти терміново додому, аби тільки не образити когось цим процесом – я проти такого.

Останні новини:  У Дженніфер Лопес все погано: колишня Бена Аффлека готує в нього на кухні і перенесла свої речі

Грудне вигодовування – це надзвичайно міцний звʼязок мами і дитини. Це – якийсь настільки світлий процес, за яким ти потім, коли вже годувати припиняєш, сумуєш усе життя. Я обох дівчат годувала досить довго. Діану до майже 1,5 року, Полю – майже 2 роки», – підсумувала вона.

Нагадаємо, Ребрик як під час вагітності, так і після пологів зустрічалася з хейтом. Спершу їйзакидали, що третя вагітність задля відстрочки її чоловіка від армії. На що ведуча різко відповідала.

Останні новини:  20-річна донька Гайді Клум влаштувала фотосесію у тісному купальнику та з кокосом

А згодом користувачі мережі дивувались незвичному вибору імені для доньки, значення якого Ліліяпояснила невдовзіу соцмережах.


pravda.com.ua