Настя Каменських розповіла, чому досі співає російською

29.06.2024   00:30    509

Українська співачка Настя Каменських з перших днів повномасштабної війни в Україні активно заявляла про свою проукраїнську позицію та давала благодійні концерти, збираючи кошти для ЗСУ.

Останні 2 роки на концертах, які співачка дала в українських містах, звучала лише державна мова. Настя переклала багато своїх пісень з російської на українську. Втім, в Мережі неодноразово публікували відео, на яких Каменських, співаючи в Європі, продовжує виконувати свої російськомовні хіти. Настя ніколи не коментувала ці відео до недавнього часу.

Останні новини:  Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук та інші зірки-чоловіки, в яких часто летять закиди про зради

Настю Каменських розкритикували за її недоречний образ

Так, нещодавно Настя Каменських дала інтерв’ю програмі “Ранок у великому місті”, де ведучі її прямо запитали про російську мову. Співачка не стала заперечувати, що продовжує співати на мові країни-агресора. Ба більше, вона не бачит у цьому “нічого кримінального”.

Звичайно, я їх буду виконувати для тих, хто підтримує нашу країну, але не розуміє нашу мову.

, – заявила співачка.

Крім того, Настя додала, що її російськомовні хіти – це її історія і вона любить ці пісні. Співачка вважає, що найголовнішим є те, що вона чітко заявляє про свою позицію і підтримує Україну.

Останні новини:  Влад Яма в Америці долучився до пробігу у вишиванках і похвалився результатом

Також Каменських прокоментувала і свою кар’єру за кордоном. Так, останні місяці Настя провела у Латинській Америці, де випустила пісню “MOLOKO” і вела там активне світське життя.

Настя Каменських заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком

Настя підтвердила, що хоче здобути популярність за межами України. За словами співачки, вона хотіла бути відомою на весь світ і ніколи не орієнтувалася лише на одну країну.




Також Каменських підкреслила, що навіть будучи в Америці, в інтерв’ю вона завжди говорить про Україну, нагадуючи всім про те, що на її Батьківщині досі триває війна.

Останні новини:  Зірка Кріпосної Анна Сагайдачна розлучається з чоловіком-кінопродюсером


odnaminyta.com