Анна Саліванчук у звабному купальнику покрасувалася на узбережжі Греції

28.06.2024   20:00    1802

Акторка Анна Саліванчук, яка навесні повідомила про своє розлучення, гайнула на відпочинок із синами, 8-річним Глібом та 3-річним Нікітою.

Анна Саліванчук

38-річна зірка перебуває у Греції та, звісно, не гає нагоди назнімати гарячого пляжного контенту. Ним та своїми думками Аня ділиться в Instagram.

«Вперше я обрала себе, дітей і відпочинок! Вперше я відмовилась від ролі в серіалі і поїхала з дітьми на море», — зізналася вона.

Останні новини:  Останнє інтерв’ю Кузьми Скрябіна про сенс свого життя та жагу до багатства

«Війна змінила нас всіх, коли працювали аеропорти, коли легко було добратись в любу точку світу, я обирала зйомки, бо літом їх завжди більше. Завжди відкладала все на потім, а «потім» не наставало — роботи було ще більше. Але зараз ми цінуємо кожну мить, і не знаємо що нас чекає завтра, тому в цей раз я сказала своїм бажанням «ТАК»!», — пояснила Саліванчук.

Анна Саліванчук у купальнику

«Я вже перетнула 3 кордони, проїхала 2000 км і ще на нас чекає 5 кордонів, хочу побачити різні країни, неймовірні місця і не хочу додому без світла під сирену. Живіть яскраво! Любіть! Подорожуйте! Ризикуйте! Бо ніхто не знає, коли настане ваш останній день!!!», — закликала свою аудиторію Анна.

Актриса Анна Саліванчук
Останні новини:  19-річна донька Полякової попозувала у воді оголеною та без мейкапу

Зірка обрала не готель all inclusive, а орендувала будинок на узбережжі. Тож у її сторіс не лише пляж, а і рутина на кшталт закупівлі продуктів тощо.




Саліванчук у купальнику

Зірка вивезла синів та себе на морський відпочинок.

Зірка Свінгерів Саліванчук

Саліванчук більше не бажає нічого відкладати на потім.

Анна Саліванчук у Греції
Анна Саліванчук на пляжі
Фігура Анни Саліванчук
Син Анни Саліванчук

Нагадаємо, не збирається актриса відкладати на потім і відверті фотосесії. Нещодавно вона відповіла тим, хто вважає, що це з її боку недоречно і не на часі.

pravda.com.ua

Останні новини:  Санта Дімопулос на італійському відпочинку показалася в бікіні та з найкращими проєктами