Павло Зібров з обуренням звернувся до Зеленського

28.06.2024   23:30    247

Співака обурює, що за понад два роки повномасштабної війни співачок-зрадниць, таких як Таїсія Повалій та Ані Лорак, досі не позбавили звання народних артисток України.

Павло Зібров з обуренням звернувся до Зеленського

 

Український співак Павло Зібров звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом позбавити звань народних артистів тих, хто відкрито підтримує війну в Україні. Зокрема, він згадав Таїсію Повалій та Ані Лорак.

Зібров наголосив, що звання народного артиста України втратило своє значення. Проте все ж виконавці з такими званнями досі належать до української культури, хоч і не мають на це права.

Останні новини:  Лілія Ребрик показала фото, на якому годує свою малечу

«Наразі звання не має такого вагомого значення, статусу та впливу. Та й ці звання пішли з СССР. Мені здається, в усьому світі немає такого. Я прихильник того, що важливіше імʼя та що за ним стоїть, яка постать, пісенний доробок, любов глядача, активна культурна діяльність та громадська позиція, аніж те, чи ти народний, чи заслужений — як наші запроданці, з яких не зняли це звання», — сказав він в інтерв’ю Главкому.

Зібров переконаний, що питанням позбавлення звань зрадників має займатися Верховна Рада або президент. Адже саме глава держави або парламент присвоював їм звання.

Останні новини:  Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару розсекретила, яку суму витрачає щомісяця

«Мене це турбує та дуже дратує, чому наш президент, Верховна Рада не можуть зняти звання з тих, хто відкрито підтримують режим Путіна, працюють у Росії. Як давали, так і мають зняти, а особливо після повномасштабного вторгнення. Досі це питання не врегульоване та незрозуміле мені», — продовжив артист.


korrespondent.net