Чоловіки Ксенії Мішиної і Таянни забули не лише про жінок, але й синами не цікавляться

28.06.2024   22:30    616

Ксенія Мішина

Згадувати про батька свого сина Платона акторка не любить. Відомо, що вони так і не одружилися, хоча чоловік пропонував. Та стосунки були настільки аб’юзивні, що Ксенія під час вагітності вирушила до мами в Севастополь, де й перебувала до пологів.

Багато років поспіль чоловік не згадував про сина. Та коли почалася велика війна, раптово виявив бажання поспілкуватися з Платоном. Мішина навіть не сповістила 10-річному підлітку, що це його біологічний батько, представивши просто знайомим.

Останні новини:  Хюррем-Султанші українського шоу-бізнесу: Світлана Тарабарова, Геля Зозуля, Віка Булітко

Нині знаменитість запевняє, що тато й син не спілкуються. Вона воліє, щоб Платон виріс “ментально максимально здоровим”. Олександр, за словами жінки, був справжнім тираном та маніпулятором. Коли вона ходила вагітною й страждала від токсикозу, він усе одно змушував її ходити на роботу.

Tayanna

Багато років співачка була безнадійно закохана в одруженого продюсера Дмитра Клименка. Та згодом розірвала з ним робочі та інші стосунки й вийшла заміж. Щастя у шлюбі з Єгором Глібом не зазнала. Натомість народила сина Даніеля.

Останні новини:  Донька Шварцнеггера втретє вагітна від Претта - ЗМІ

Після розлучення молодик подався шукати щастя до москви. Там знайшов роботу саундпродюсера в Тіматі, а ще покохав Ані Лорак. Тож поселився у великому будинку співачки. Даніель якось їздив до тата в гості й познайомився з Софійкою, донькою Кароліни.

Нині Гліб уже в Дубаї. Таянна вирішила, що син має поспілкуватися з татом, тому повезла Даніеля до ОАЕ. Гадала, що батько знайде потрібні слова, щоб зняти з хлопчика стрес, в якому підліток перебуває, починаючи з 2022 року. Та марно. Тож практично повернулися додому ні з чим.





odnaminyta.com

Останні новини:  Важкохвора актриса Катерина Тишкевич показала, який вигляд мала в дитинстві