Чому Тіна Кароль, Олександра Заріцька та інші замінили красиві українські імена на псевдоніми

25.06.2024   21:30    1299

На початку творчої кар’єри багато людей придумують собі нові імена, щоб їх краще пізнавали, це звучало мелодійно, співзвучно та красиво. Комусь важливо залишати свою анонімність та мати інше ім’я, щоб ніхто не здогадався хто він. Але зірки шоубізнесу зазвичай беруть нове ім’ям – щоб краще звучало і звісно, щоб виділятись. Погодьтесь, виступати з ім’ям і фамілією, яка має багато букв або дуже розповсюджена – складно, а особливо складно вибитись з натовпу талановитих людей та стати зіркою.

Тому наші улюблені українські зірки мають свої історії, чому ж вони відмовились від своїх імен та почали виступати з псевдонімом.

Останні новини:  Справжні професії українських зірок

Співачка Тіна Кароль мала ім’я при народженні Тетяна Ліберман. Але зараз у паспорті зірка давно вже має ім’я Тіна Кароль. Співачка вже давно не асоціює себе із минулим ім’ям і зараз по всіх документах, офіційно Тіна. Колись Кароль звинувачували у плагіаті Лорак, проте артистка відповідає, що її ім’я унікальне та було придумане її творчою командою.

Кароль, Заріцька та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми

Справжнє ім’я яскравого українського співака Дзідзьо – Михайло Хома. Але сценічне ім’я було не просто вигадано – зірка розповідав у своєму блозі, що його дідусь по мамі був поляком, відомим ветлікарем, всі його називали Дзідзьо. Тож артист вирішив взяти для себе сценічне ім’я, яке вже було створено в їх родині.

Останні новини:  Дружина Валерія Гусєва показала мальдівський вайб у купальнику з акцентом на бюст
Дзідзьо та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми

Наталя Могилевська, яка вже четверть віку зірка українського шоу-бізнесу, має насправді інше прізвище – Могила. Змінила його жінка через те, що справжнє прізвище брало на себе дуже багато уваги, більш ніж на неї як на співачку. Навіть більше непотрібної уваги йшло від колег, тож Наталя зробила правильний вибір, обравши інше прізвище.

 та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми

Співак Макс Барських також має інше ім’я – його звати Микола Бортник. Але зовсім нещодавно зірка розповів в інтерв’ю, що він хоче змінити ім’я і вже пише нову пісню під новим сценічним ім’ям Mick Sunday. Співак пояснив, що він не відмовляється від справжнього імені та навпаки хоче виступати з ним, тому частина його нового сценічного ім’я Mick – означає Микола.

Останні новини:  Ексдружина В'ячеслава Узелкова потрапила до лікарні за кордоном і розповіла про самопочуття
Макс Барських та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми

Злату Огнєвіч насправді звати Інна Бордюг. У документах вона також вже давно змінила справжнє на сценічне ім’я та їй більше імпонує нове. У своєму інтерв’ю співачка зізнавалась, що вона не любила ім’я, яке дали їй батьки при народженні та зробила у своєму житті, як обіцяла.

Злата Огнєвіч та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми

Так само минула солістка гурту KAZKA також виступає не зі своїм ім’ям – співачку насправді звати Олександра Заріцька. Зараз вона продовжує виступи зі сценічним ім’я KAZKA.

Заріцька та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми


odnaminyta.com