Як приготувати або підігріти їжу без світла

28.06.2024   20:20    453

Українці вже тривалий час живуть за умов регулярних відключень світла. І якщо власники газових печей можуть у такі періоди приготувати собі їжу або розігріти готові страви, то ті, у кого вдома встановлені електричні печі, стикаються з проблемою в цьому питанні. Але є один оригінальний лайфхак, який допоможе їм.

У Мережі легко знайти цікаві поради на різні випадки життя. Так, популярний український шеф-кухар Анатолій Добровольський у своєму Інстаграм-каналі перевіряє популярні лайфхаки, доводячи чи спростовуючи їхню корисність. Ось і в новій публікації він показав, як можна нагріти їжу або приготувати просту страву без використання печі.

Останні новини:  Косметолог пояснила, чому утворюються чорні цятки на обличчі

Кулінар взяв за основу пораду блогера, яка запропонувала використати свічки. Дівчина взяла металеву форму для випікання кексів, поклала у чотири відділення маленькі свічки та запалила їх. Потім вона поставила сковороду на імпровізовану піч і підсмажила яєчню.

Анатолій перевірив, чи справді можна приготувати їжу на свічках. Він зробив те саме, що і дівчина у відео, і в результаті зміг посмажити яйця. Шеф оцінив лайфхак та запропонував своїм підписникам скористатися ним.

Користувачі мережі здивувалися, що за допомогою свічок можна приготувати або розігріти їжу. У коментарях вони пишуть, що рада дуже актуальна для українців.

Останні новини:  Поради дерматолога, які допоможуть правильно помити волосся, схильне до жирності