Люди їдуть майже за 500 км, щоб спробувати вірусне морозиво з TikTok

28.06.2024   21:20    228

Ласощі стали популярними завдяки соцмережам. Багато людей стоять у довгій черзі по 40 хвилин, щоб отримати свою порцію морозива зі смаком манго.

Люди з усієї Великої Британії їдуть до крамниці Hafiz Juice Corner у Східному Лондоні, в якій продають свіжі соки та морозиво. Багато з них долають по 300 миль (майже 500 км), щоб спробувати заморожений десерт, який став популярним завдяки соцмережам. Користувач із ніком jahidalommm

Останні новини:  Показав, хто у Львові господар: кіт мера напав на Віктора Ющенка

Користувачі соцмереж божеволіють від «вірусного» морозива зі смаком манго. Воно не продається по всій країні, тому люди приїжджають з інших міст, щоб відвідати маленький магазинчик у Східному Лондоні.

Відео показує, як люди шикуються в довгу чергу, щоб отримати свою порцію морозива зі смаком манго. Приїжджі готові чекати по 40 хвилин, щоб спробувати заповітні ласощі.

Останні новини:  Добрий пес став опікуном зграйки осиротілих каченят (ФОТО)

«POV ви простояли пів години в черзі за вірусним манговим морозивом», — підписав свій ролик хлопець.

Hafiz Juice Corner — це автентична пакистанська крамниця, що спеціалізується на смаках і продуктах, натхненних пакистанською кухнею. Кілька людей, яким пощастило побувати поруч із закладом, поділилися своїми думками в коментарях.




«Найкраще пакистанське морозиво. Смак точно такий самий, як у морозива в Пакистані», «Манго та апельсинове морозиво — просто рай», «Щодня проїжджаю повз це місце, все думав, що за черги», «Дуже радий за співробітників магазину, але очікування тепер буде просто божевільним. Я сумую за тим, що все було трохи дискретно», — писали вони.

Останні новини:  Кішка, що живе у США, стала світовою рекордсменкою за кількістю підписників у соціальній мережі

Інші люди писали, що готові приїхати з інших міст і зробити все можливе, щоб скуштувати популярне в соцмережах морозиво.