Селін Діон вперше показала, як переживає напади невиліковної хвороби

28.06.2024   15:30    839

Знаменитість розповіла про свою хворобу в соцмережах у грудні 2022 року, після чого скасувала світовий гастрольний тур.

Селін Діон вперше показала, як переживає напади невиліковної хвороби
Канадська співачка Селін Діон показала, що відчуває під час судом через невиліковну хворобу. Про це повідомляє Daily Mail.

Зазначається, що кадри увійшли до документального фільму Prime Video Я: Селін Діон. В одній зі сцен фільму можна побачити, як знаменитість проходить сеанс фізіотерапії незабаром після запису нової пісні. На кадрах зірка зі сльозами на очах намагається дихати, в той час як медичні працівники роблять все можливе, щоб зняти болісні м’язові спазми.

Останні новини:  Влад Яма в Америці долучився до пробігу у вишиванках і похвалився результатом

«Я не хочу драматизувати, але я могла померти. Я вживала небезпечні дози ліків, щоб мати можливість ходити. Я мала навчитися ковтати. Мені знадобилися різні препарати для того, щоб організм міг нормально функціонувати», — сказала вона.

В ході лікування вона отримала назальний спрей, який зазвичай використовується для лікування наслідків нападів.

Незважаючи на важку хворобу, Селін Діон сподівається продовжити свою кар’єру. Артистка зізнається, що хоче продовжувати співати і танцювати на сцені.

Останні новини:  Селена Госмес сходила на інтерв’ю в обтислій сукні

«Я все ще бачу, як танцюю і співаю. Знаєте, я завжди знаходжу план Б і план В. Це я! Якщо я не можу бігти, я буду ходити. Якщо я не можу ходити, я буду повзати. Але я не зупинюся», — рішуче заявила артистка.


korrespondent.net