Зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару розсекретила, яку суму витрачає щомісяця

25.06.2024   23:30    360

Відома українська акторка та гумористка Ірина Сопонару висловилася про свої щомісячні витрати в новому інтерв’ю для ютуб-каналу журналістки Аліни Доротюк. Зірка проєктів «Одного разу під Полтавою», «Волонтери», «Жіночий квартал» та «Ліга сміху» озвучила суму, яка їй потрібна для комфортного життя у Києві.

За словами Сопонару, на місяць їй треба щонайменше 50 тисяч гривень. Знаменитість зазначила, що внесла в цю суму лише найважливіші покупки та не включала до списку витрат на відпочинок. Ірина поскаржилася, що ціни на житло та продукти зросли, та додала, що лікування зубів коту їй коштувало 10 тисяч гривень.

Останні новини:  Рідкісні фотографії Брітні Спірс: як виглядає зірка після розлучення

Також артистка зазначила, що має настабільний дохід: один місяць вона може отримати досить велику суму, а наступні два місяці просидіти без роботи. Однак зараз основну частину витрат узяв на себе її чоловік-британець Ріс.

«Мені потрібно 50 тисяч гривень. Це база. Без екстра бонусів життя типу відпочинку. Усе дуже зросло в ціні. Хтось скаже, що це великі гроші. Так, великі, але ти не можеш їх не витрачати. Ти не можеш не залити бензин у машину. Я не хочу жалітися. Можна прожити й на менше, але ж ми говоримо про якість життя», — поділилася Сопонару.

Останні новини:  Круз Бекхем помічений в компанії бразильської співачки після розставання з дівчиною


ua-novosti.info