Володимир Жогло зізнався, чи спілкується зараз з Сергієм Притулою

23.06.2024   17:30    1103

Актор комедійного жанру Володимир Жогло тривалий час співпрацював з екстелеведучим та навіть близько дружив сім’ями з Сергієм Притулою. Як вони спілкуються зараз?

Український гуморист та блогер Володимир Жогло зізнався, як повномасштабне вторгення та зміна діяльності Сергія Притули вплинули на спілкування екстелеведучого з друзями. У інтерв’ю проєкту “Неймовірна правда про зірок“, він не тільки розкрив деталі їх відносин, а пригадав, як було працювати з Притулою в одному шоу.

Останні новини:  Джастін Бібер показав кругленький живіт вагітної Хейлі

Проєкт “Вар’яти” допоміг Притулі не тільки укріпити зв’язок зі своїми товаришами, а й знайти нових справжніх друзів. Вже більш як 5 років Сергій та Володимир підтримують міцну чоловічу дружбу, ба більше вони навіть породичалися похрестивши дитину спільного друга. Й хоча зараз волонтер дуже заклопотаний, він завжди виділить хвилинку для спілкування зі старим товаришем. Жогло відверто зізнався, що бачитися части вони не можуть, проте він залюбки прийме друга на гостини й задоволенням відгукнеться на його запрошення.

Останні новини:  Меган Маркл була розлюченана, дізнавшись, що Вікторія Бекхем багатша за неї

“ТЕМ ДЛЯ РОЗМОВ – БАГАТО. МИ БАГАТО СПІЛКУЄМОСЯ. І ПРИНАГІДНО РАДІ БАЧИТИ ОДИН ОДНОГО ЗАВЖДИ”, – РОЗПОВІВ ШОУМЕН.

Володимир Жогло зізнався, чи спілкується зараз з Сергієм Притулою

Крім того, чоловік пригадав, як працювалося в одному колективі з екстелеведучим. За словами Жогло, Сергій дуже вимогливий керівник та просить викладатися на максимум заради спільної справи. В колективі не раз починалися суперечки через різні погляди не той, чи інший матеріал. Проте, спокійно обговоривши ситуацію, команда завжди знаходила компроміс.

“СЕРГІЙ ЯК КЕРІВНИК – ЖОРСТКИЙ І ВИМОГЛИВИЙ. СВАРИЛИСЯ СИСТЕМАТИЧНО ЧЕРЕЗ МАТЕРІАЛ. БО МИ ДУЖЕ ЧАСТО БУЛИ ВПЕВНЕНІ В ЧОМУСЬ, В ЧОМУ ВІН КАТЕГОРИЧНО КАЗАВ, ЩО ТО БУЛО НЕ СМІШНО. АЛЕ МИ ВИХОДИЛИ З ЦИХ СИТУАЦІЙ”, – ПОЯСНИВ АКТОР.

Володимир Жогло зізнався, чи спілкується зараз з Сергієм Притулою