Діта фон Тіз показала на Тижні моди в Парижі свій знаменитий номер у келиху

28.06.2024   01:00    698

Американська виконавиця Діта фон Тіз, яку уважають королевою бурлеску, знову представила свій знаменитий перформанс із гігантським келихом на Тижні моди в Парижі. Вона виступила як запрошена на показ Alexis Mabille гостя. Номер артистки «Келих мартіні» був запланований у фіналі шоу.

Танець, у якому практично геть оголена Діта танцює в піні всередині величезного келиха, став справжньою родзинкою заходу. Кадри з виступу діячка опублікувала у своєму інстаграмі.

Останні новини:  Анджеліну Джолі помітили на прогулянці з молодшою дочкою Вів’єн

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от WWD (@wwd)




Цей номер з 1993 року (коли вона тільки-но починала свою кар’єру в бурлеску) є візитівкою Діти фон Тіз. Відтоді вона регулярно виступає з «Келихом», змінюючи рухи й убрання, але незмінно скидаючи бюстгальтер у фіналі.

В одному з інтерв’ю Діта згадала, що ідею цього номера вона запозичила в танцівниці стриптизу 1940-х років Лілі Сент Кір, котра також купалася в келиху шампанського на сцені, знімаючи із себе одяг.

Крім «Келиха мартіні», Діта відома своїми іншими перформансами. У них задіяні карусель із кіньми,, будуар у китайському стилі й ванна, а також велетенське віяло з пір’я.

У свій 51 рік Діта фон Тіз, яка незмінно цікава як танцівниця, модель й акторка, ось уже три десятиріччя продовжуючи виступати в жанрі бурлеску. Серед її найвідоміших проєктів – «Смерть Сальвадора Далі», «Не хвилюйся, люба», та «C.S.I.: Місце злочину».


lady.kyiv.ua