Кеті Перрі у дірках та шубі на голе тіло, Ніколь Кідман в обтислому чорному та Ліза Рінна в блонді стрілися на шоу Balenciaga в Парижі

27.06.2024   23:30    230

Поки у Парижі триває Тиждень моди, таблоїди і глянець невтомно стежить за найяскравішими образами зіркових гостей показів та афтепаті.

26-го червня одним із найзірковіших стало шоу бренду Balenciaga, на який завітали Кеті Перрі, Ніколь Кідман та багато інших знаменитостей.

Перрі, яка останнім часом дивує відвертими та епатажними аутфітами, цього разу перевершила саму себе. Кохана Орландо Блума з’явилася на шоу у чорних колгтоках в дірках та шубі на голе тіло, яка відкривала її живіт і трішки груди. Образ попзірка доповнила темними окулярами.

Останні новини:  Відома українська дизайнерка розкрила подробиці знайомства з Леонардо Ді Капріо

Кеті Перрі з голим декольте і животом

Воу-воу, Кеті, полегше!

Також вся в чорному завітала на шоу актриса Ніколь Кідман, яка днями святкувала річницю шлюбу. 57-річна зірка виглядала мов статуетка у чорній мерехтливій сукні-водолазці і активно посміхалася в об’єктиви фотографів.

Ніколь Кідман на Balenciaga

Кідман незмінно розкішна у своїй обтислій сукні.

Також яскравим образом відзначилася реалітізірка і актриса Ліза Рінна. Вона раптом перетворилася на білявку та вигуляла на модне шоу довге пальто оверсайз з хижим принтом.

Ліза Рінна



Важко повірити, що цій красуні 60 років.

Останні новини:  Санта Дімопулос на італійському відпочинку показалася в бікіні та з найкращими проєктами

Нагадаємо, кілька днів тому актриса Демі Мур посвітила стрункими ніжками на показі Dior, а Дженніфер Лопес без Бена Аффлека вигуляла розкішну сукню та сліпучу посмішку.


pravda.com.ua