Ретроавто на покинутій фабриці: у Німеччині виявили секретну колекцію машин (відео)

28.06.2024   05:21    316

У колекції зібрані переважно німецькі автомобілі, випущені з 70-х по 90-ті роки. Серед них — Volkswagen Beetle, рідкісний VW Corrado G60 та BMW 7 Series першого покоління.

У Німеччині знайшли невідому колекцію старих автомобілів. Вони зберігаються на території занедбаної фабрики. Про них розповіли у відео на Youtube-каналі The Bearded Explorer.

Останні новини:  Штурм російської позиції українськими піхотинцями потрапив на відео

Volkswagen Corrado, ретро авто, колекція авто,Fullscreen
Volkswagen Corrado G60

Ця фабрика на сході Німеччини працювала за часів НДР, проте у кінці 80-х припинила свою роботу та була покинута. Саме там зберігає свої автомобілі колекціонер Гюнтер.

BMW 7 series, ретро авто, колекція авто, Volkswagen Corrado,Fullscreen
BMW 7 Series E23
Фото: скриншот / YouTube

Гюнтер є прихильником німецьких автомобілів, випущених з 70-х по 90-ті роки минулого століття. Найстаріша машина в його колекції – класичний Volkswagen Beetle. Вона ж і у найкращому стані, бо свого часу пройшла реставрацію.




Крім того, є й інші моделі Volkswagen – Golf, Jetta і Passat разних років та купе Corrado у рідкісній версії G60 із 1,8-літровим компресорним мотором на 160 сил.

Останні новини:  Прапор України замайорів на території РФ (відео)

Також у колекції є BMW 7 Series першого покоління (в кузові Е23). На відео можна побачити і автомобілі не з Німеччини на кшталт Honda Accord та старої «Ниви». Більшість машин не в найкращому стані – потребують ремонту та відновлення.