Скільки коштували весілля зірок Кварталу-95

28.06.2024   00:00    659

Весілля – один з найважливіших днів у житті кожної людини, на святкування якого, часто витрачають шалені гроші. Скільки коштували весілля зірок «Кварталу» Сопонару і Кошового – далі у матеріалі.

Весілля – день, який хоче запам’ятати на все життя кожна дівчина. Саме тому дуже часто на святкування оформлення шлюбу молодята витрачають шалені кошти. Та є і ті, хто не вважає за потрібним з шиком та розкішшю святкувати весілля.

Зірки “Кварталу” Євген Кошовий та Ірина Сопонару відсвяткували весілля абсолютно по-різному. Якщо “лисий з Кварталу” вліз у борги, то білявка майже зовсім не потратилась на весілля.

Останні новини:  Дружина Брюса Вілліса вперше за довгий час виклала фото з актором

Євген Кошовий

Один з найвідоміших акторів “Кварталу 95” Євген Кошовий одружився у 2007 році з жінкою на ім’я Ксенія. На той момент Євгену було 24 роки, а його дружині – 23.

Весілля Кошового
Євген Кошовий розповів, скільки витратив на весілля

Молодий комік на той час ще не був популярним та багатим і лише починав свій творчий шлях в студії “Квартал 95”. Молодята хотіли зіграти пишне весілля та у них не було на це коштів. Тоді Євген вирішив взяти гроші у борг в студії “Квартал 95” та безпосередньо у свого друга Володимира Зеленського. Весілля артиста коштувало 15000 доларів. На той момент це були шалені кошти, а весілля вважалося найрозкішнішим в окрузі.

Кошовий зізнається, що частину боргу погасив відразу після весілля, віддавши подаровані гроші. З іншими боргами Кошовий розібрався протягом року.

Останні новини:  52-річний суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво змінився до невпізнаваності

Ірина Сопонару

Акторка жіночого кварталу Ірина Сопонару вийшла заміж влітку цього року. Дівчина довгий час зустрічалася з британцем на ім’я Ріс. Саме з ним Ірина побралася.

Зірка Кварталу Ірина Сопонару вийшла заміж і показала фото з весілля
Ірина Сопонару розповіла, скільки витратила на весілля

Свято проходило в Україні, на Батьківщині Ірини. Наречена обрала скромну білу сукню, а наречений одягнув вишиванку. Весілля було не дуже пишним – на 70 гостей. В інтерв’ю зірка “Кварталу” зізналася, що весілля повністю оплатив її чоловік, а вона не витрпатила ні копійки.




Варто відзначити що останні роки все більше поширено скромно святкувати весілля та інші свята. Це пов’язано з тим, що в Україні досі триває війна та й рівень життя в українців значно знизився.

Останні новини:  Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук та інші зірки-чоловіки, в яких часто летять закиди про зради


odnaminyta.com