Настя Каменських відверто розповіла, чи зраджували їй у цьому житті

28.06.2024   00:30    502

Співачка Настя Каменських зараз повернулась до України і таємниче з’явилась на презентації нового альбому у виконавця пісень Віталія Островського – Ostrovskiy. Неочікувано вони презентували спільний альбом під назвою “Гріхи”. Аудиторію вразили не лише таємний гість – Каменських, але й само виконання пісень, яке представлено пристрастю.

“Гріхи” підірвали інтернет – кліп на платформі YouTube у трендах, а сама пісня вже лунає у всіх куточках країни.

Самі виконавці дали інтерв’ю та поділились що для них значать гріхи.

Настя Каменських розповідала, що в неї є вчинки з минулого які вона ніколи не повторювала б зараз, але співачка про них не жалкує, це дало свої зміни та можливість стати кращою. Вона вважає, що головне усвідомити свою помилку, аби в майбутньому не припускатись подібного. Каменських зізнавалась, що у її житті не було ніяких зрад та у цьому проєкті вона більше додає жіночої енергетики до виконання, аби збільшити пристрасті.

Останні новини:  Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами
Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй чоловіки

Натомість сам Островський розповів, що в нього є гріхи, які тягнуться ще з дитинства та підліткового віку. Як поділився сам виконавець в інтерв’ю, через бідне життя раніше, він міг і збрехати, і щось вкрасти. Через це йому зараз є про що спокутувати свої гріхи у піснях. Але сам співак вважає, що це його історія та його шлях, без якого він не був би собою. Історія Віталія – це:

“Шлях від розпачу до надії, від нетрів до світла”.

Також Каменських поділилася у цьому інтерв’ю своєю історією спортом, як вона відмовлялась собі у всьому, днями сиділа в студіях із записами пісень, а потім страждала від виснажливих тренувань, які сама собі ставила, це вона назвала гріхом “ненаситності”.

Останні новини:  Останнє інтерв’ю Кузьми Скрябіна про сенс свого життя та жагу до багатства
Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй чоловіки

Другим стало “зневіра”, про що Настя ділиться з відвертістю – в неї не одноразово падало все, рухнув всесвіт і були часи, коли вона не вірила у себе. Але по трохи, маленькими кроками, вона все будувала наново – як це було після початку повномасштабного вторгнення, після смерті її батька та інші події.




І третій гріх, про який розповіла співачка – “славолюбність”. Як лише після 20 років на сцені зрозуміла, що насправді має відчувати під час виступів. Настя розповідає, що вона на початку кар’єри, як і всі зірки, хотіла більше і більше слави, а зараз, коли вона може зібрати концерти з тисячі людей, розуміє, що насправді важливіше бачити очі своїх слухачів, як вони захоплюються тобою та як ти їх надихаєш.

Останні новини:  Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику


odnaminyta.com