Land Rover випустив нову серію позашляховиків Celestial Collection

28.06.2024   07:21    520

Нова серія Range Rover Sport SV Celestial Collection складається з п’яти позашляховиків, які вшановують космос. Ця ексклюзивна колекція, названа на честь небесних тіл, пропонується обраним клієнтам марки. У лінійці представлені тематичні моделі Gaea, Theia, Io, Vega та Sol, кожна з яких отримала ім’я на честь певного об’єкта у нашій Сонячній системі. Наприклад, Gaea символізує Землю, Io – вулканічний місяць Юпітера, а Sol – Сонце. Кожен автомобіль був уважно декорований і покрашений таким чином, щоб максимально точно відображати своє ім’я, з унікальним поєднанням зовнішніх і внутрішніх кольорів, підібраних командою дизайнерів SV Bespoke.

Нове видання Range Rover Sport SV Celestial Collection представляє серію з п’яти позашляховиків, кожен з яких названий на честь небесного тіла та пропонує унікальне поєднання кольорів кузова та салону, ретельно підібране командою дизайнерів SV Bespoke. У оснащення таких машин входять 23-дюймові колеса, вуглець-керамічні гальма, капот із вуглепластику та вишуканий внутрішній декор. Двигун у Range Rover Sport SV один: «бітурбовосьмерка» об’ємом 4.4 літра, потужністю 635 кінських сил і максимальним крутним моментом 750 Нм.

Останні новини:  На тестах помітили старшого брата популярно Duster

Range Rover Sport SV Gaea уособлює Гею – Землю. Позашляховик пофарбований у зелений колір Green Terre Matte, який поєднується з насадками випускних патрубків із пресованого вуглеволокна та гальмівними супортами Carbon Bronze. Дах, як і корпуси бічних дзеркал, чорний. Для салону запропоновано дві схеми оформлення: пісочна шкіра Caraway Windsor на пару з дерев’яними вставками Natural Brown Silver Birch або чорний шкірозамінник Ebony з накладками Natural Black-Silver Birch.

Останні новини:  З запасом ходу до 330 км та знайомим дизайном: Ram готує новий електромобіль

Позашляховик із приставкою Theia названий на честь титаніди Тейї, дочки Урана та Геї, або гіпотетичної планети, зіткнення якої з Землею призвело до утворення Місяця. Особливості спецверсії: кузов кольору Ilmenite Grey Satin, колеса Champagne Gold та щедро прикрашений салон. Тут можна знайти не лише шкіру Windsor, але також вставки з пресованого вуглеволокна та тематичні символи: недремне око Тейї, місячні кратери та сузір’я.

Іо — геологічно активне тіло Сонячної системи, тому присвячений йому Rover Sport SV пофарбували в помаранчеву емаль Cyllene Gloss, розбавивши її вуглепластиковими акцентами. Салон позашляховика обшитий шкірою та тканиною тривимірного плетіння. У свою чергу, Range Rover Sport SV Vega, що носить ім’я найяскравішої зірки в сузір’ї Ліри, легко впізнати за декоративними накладками зі світлого ясена і кузова в кольорі Verrier Blue, названому на честь французького астронома Урбена Левер’є, який передбачив існування планети Нептун.




Нарешті Range Rover Sport SV Sol символізує Сонце. Він отримав забарвлення Aurora Yellow, гальмівні супорти Blue Nebula та салон темно-синього або чорного кольору. Усі п’ять машин будуть запропоновані обраним клієнтам Range Rover. Ціни не озвучені. Звичайний Range Rover Sport SV стартує у Великій Британії зі 170 тисяч фунтів стерлінгів, що відповідає 8 мільйонів гривень.

Останні новини:  Сервісмен розповів, що буде, якщо натиснути кнопку Start/Stop під час руху авто


uamotors.com.ua