4 українські зірки, які зробили пластичну операцію, але ніхто не помітив

28.06.2024   08:00    296

Багато людей вважають, що пластичні операції дуже змінюють зовнішність людей і часто в грішу сторону. Дійсно, існують безліч прикладів того, як пластика спотворювала зовнішність пацієнтів. Втім, пластичні операції були вигадані для того, аби навпаки, робити людей красивими.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто зробив вдалу пластику, при цьому багато селебріті це приховують.

Ольга Мартиновська

Відома кулінарка та суддя шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська зробила блефаропластику – операцію з видалення надлишку шкіри і жирової тканини з нижнього і верхнього повіка. Така операція дозволяє прибрати мішки під очима та навісше повіко і робить погляд більш відкритим.

Останні новини:  Екс Лорак присоромив кохану, яка епатувала мережу тестом на вагітність

Українські зірки, які тамно зробили пластику: Ольга Мартиновська

Мартиновська про свою операцію розповіла лише 1 раз у своєму Інстаграм-блозі. Кулінарка показала фото до та після операції і зізналася, що дуже задоволена результатом.

Софія Ротару

Як виглядає Софія Ротару у 76 років

76-річна українська співачка Софія Ротару має приголомшливий вигляд. Артистка завжди була дуже вродливою, а зараз виглядає мінімум на 20 років молодше. На її обличчі практично немає зморшок. Звісно, справа тут не лише у гарній генетиці та догляді за собою. Софія Ротару, очевидно, робила підтяжку обличчя, а також блефаропластику, як і Ольга Мартиновська.

Останні новини:  Хливнюк із Бумбоксу запостив відео, зняте перед бойовим завданням на фронті

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль завжди виділялася своєю яскравою природною красою. Серйозних пластичних операцій артистка не робила. Втім, співачка змінила форму і дещо збільшила розмір губ.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці

Якщо подивитися її архівні фото та порівняти їх з новими знімками, різниця дуже помітна.

Даша Квіткова

Незвичайний образ Квіткової для фотосесії

Блогерка Даша Квіткова тримає у секреті той факт, що робила пластику бюсту. Після народження сина блогерка наважилася на операцію. Даша не збільшувала форми, а зробила підтяжку та удосконалення форми бюсту.





odnaminyta.com

Останні новини:  Надя Дорофєєва у стильному образі позувала у фотосеті