Mercedes-Benz випустив особливий “нічний” Maybach S 580 Night Edition для Японії

24.06.2024   14:15    528

Компанія розширила гаму Mercedes-Maybach S-Class за рахунок особливої версії для ринку Японії. Фанатам німецького автовиробника з Країни сонця, що сходить, адресували ексклюзивний Mercedes-Maybach S 580 Night Edition – загалом буде зроблено три десятки екземплярів флагманського седана з ексклюзивним оформленням кузова і салону, а також дуже багатою комплектацією. А от якщо охочих купити унікальну машину виявиться більше, право купівлі розіграють у лотерею.

Останні новини:  На АЗС пояснили, чому заправка при мінімумі палива в бензобаку авто може бути небезпечною

Усі екземпляри мають однакове двоколірне забарвлення Onyx Black і Mojave Silver. S 580 Night Edition також має акценти з темного рожевого золота на решітці радіатора, вставках передніх повітрозабірників, дверних ручках і частині оздоблення порогів. Акценти з темно-рожевого золота тривають по всій задній частині автомобіля, включно з вихлопними трубами і накладкою на задньому бампері.

Останні новини:  Rivian готує п'ять нових моделей електромобілів, включаючи рішення для масового сегменту

20-дюймові алюмінієві диски мають сім основних спиць, а між ними розташовані десятки маленьких емблем Maybach. Салон оздоблений м’якою білою шкірою на сидіннях, дверних панелях, центральній консолі та тунелі трансмісії. Панель під екраном інформаційно-розважальної системи теж прикрашена крихітними емблемами Maybach, а ключ від автомобіля покритий темно-рожевим золотом.

Останні новини:  Land Rover випустив нову серію позашляховиків Celestial Collection
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz

У рух автомобіль приводить той самий 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом і гібридним доважком, що і звичайний Maybach S 580, який видає 496 кінських сил у поєднанні з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Вартість Night Edition починається від 44 мільйонів ієн, що становить приблизно 279 000 доларів.






nnews.com.ua