Українська акторка назвала ім’я відомої росіянки, яка жахливо поводилася на зніманнях в Україні

28.06.2024   12:30    302

Артистка зізналась, що їй просто не хотілося виходити з росіянкою на один знімальний майданчик, через її зневажливу поведінку.

Відома українська акторка Євгенія М’якенька назвала ім’я російської акторки, з якою було просто не можливо працювати на одному знімальному майданчику, адже вона жахливо поводилася.

Зокрема, до початку війни в Україні чимало росіян приїжджали зніматися в різних проєктах. Як вважає Євгенія, українські продюсери запрошували їх і створювали їм комфортні умови. Зокрема, платили більші гонорари, давали окремі машини, водили до ресторанів та знімали готелі. Тим часом в українських акторів таких привілеїв не було.

Останні новини:  Девід Бекхем постійно зраджував своїй дружині Вікторії

«Це українські продюсери створювали їм такі умови. Росіянам – усі гроші світу, окремі машини, ресторани, готелі. А нам – що залишиться, бо, мовляв, маленький бюджет. Ну, звичайно, коли все віддали, то що залишається? Проблема була передусім у наших продюсерах, які їх запрошували», — розповіла артистка.

Євгенія М’якенька говорить, що з деякими росіянами було ще куди більш-менш працювати, однак деякі ж ставали зарозумілими. Зокрема, вона розповіла, як із акторкою Анною Легчиловою було просто нестерпно працювати. Росіянка поводилася зверхньо та зарозуміло. Як зізнається М’якенька, з Легчиловою не хотілося виходити на знімальний майданчик, адже доводилося терпіти її капризи.

Останні новини:  20-річна донька Гайді Клум влаштувала фотосесію у тісному купальнику та з кокосом

«Я не можу сказати, що всі російські актори були нестерпними. Але працювала з такими, що просто не хотілося виходити на майданчик. Наприклад, Анна Легчилова. В Анни був окремий трейлер, куди на примірку приносили костюми. Вона не приходила до костюмерної. Кличуть на майданчик проходити сцену, приходить у капцях: «А чого мене покликали? Взагалі не розумію. Давайте, коли буде все готово, прийду». Режисер: «Анечко, ну, почитаємо сцену». «А що ми будемо тут читати? Я ж сказала: буде все готово, покличте». А я стою така в повній готовності – на каблуках, у гримі», — пригадала артистка.

Останні новини:  Меган Фокс раптово з'явилась на публіці з колишнім


lady.kyiv.ua