Матір двох дітей змусила розплакатися крадія, який зазіхнув на її майно (відео)

28.06.2024   11:31    611

Відчайдушна жінка спершу намагалася стягнути з грабіжника балаклаву, щоб сфотографувати його обличчя, а потім вступила з ним у двобій.

31-річна матір двох дітей з Великої Британії довела до сліз чоловіка, який намагався вкрасти її мотоцикл, припаркований біля торгового центру Hatters Way Retail Park. Про це пише видання Daily Mail.

Жінка, яка не захотіла називати своє ім’я, саме виходила з магазину, коли побачила, як банда з трьох чоловіків намагається привласнити її транспортний засіб. Не розгубившись, вона стрибнула на спину й повалила на землю одного із них. Інші спільники, здивовані таким відчайдушним опором, злякалися та швидко втекли.

Останні новини:  Спецпризначенці СБУ показали, як “полюють” на російські системи ППО (ВІДЕО)

«Я мати-одиначка двох дітей, і захищатиму те, що належить мені, за всяку ціну», — кричала на всю стоянку британка, у якої є чорний пояс із тхеквондо.

Вона спершу намагалася стягнути з грабіжника балаклаву, щоб сфотографувати його обличчя, а потім вступила з ним у двобій. Боротьба тривала близько десяти хвилин, після чого супротивник несподівано розплакався.

Останні новини:  Сирський показав потужне відео, як ЗСУ нищать окупантів на фронті (ВІДЕО)
Матір власноруч затримала злочинця, жінка побила злодія та заставила його плакати, кримінал, злочини, курйози, відеоFullscreen
Матір змусила зловмисника плакати
Фото: YouTube

«Він просив зберегти йому життя. Казав, що його змусили піти на цей крок. У мене вже не вистачало сил, а поліція надто довго не приїжджала», — згадує матір, пояснюючи своє рішення відпустити злочинця.




Британка каже, що вкрай незадоволена діями поліції. Вона намагалася зупинити патрульну машину, що проїжджала повз, але правоохоронці відмовились їй допомагати й поїхали, пославшись на інший виклик.

Останні новини:  Сирський показав кадри знищення російської техніки в Україні (ВІДЕО)

На щастя, в результаті інциденту обійшлося без жертв та серйозних травм.

«Мені пощастило, що в них не було зброї. Сподіваюся, що своїм прикладом я надихну інших давати відсіч злочинцям», — зазначила постраждала.

Наразі поліція проводить слідчі дії, зокрема перевіряє записи з камер відеоспостереження. Розслідування злочину триває.