BMW офіційно анонсувала новий X3 і розсекретила його характеристики

19.04.2024   20:00    654

BMW завершує розробку кросовера X3 2025 року, офіційний анонс наближається. Новинка продаватиметься з традиційним ДВЗ і гібридним силовим агрегатом, що підключається.

Розробка нового BMW X3 підходить до завершення. Автовиробник продемонстрував прототип, який проходить випробування перед запуском через кілька тижнів.


Як і попередня модель X3, нова модель базується на шасі BMW CLAR, але відразу ж буде виділятися ретельно переробленим дизайном. Провівши великі випробування нового кросовера в спекотних і холодних умовах, інженери BMW нещодавно вирушили до випробувального центру BMW Group в Мірамасі, Франція, для точного налаштування систем управління шасі і допомоги водієві.

Останні новини:  Українським водіям із 1 травня загрожує новий штраф за порушення ПДР

BMW X3 2025

BMW заявляє, що новий X3 має ширшу колію, ніж його попередник, і забезпечує меншу підйомну силу на задній осі. Кузов і шасі також стали більш жорсткими, а BMW збільшила кут нахилу передніх коліс на 19%.



Компанія також модифікувала стабілізатори поперечної стійкості, змінила передавальне число рульового управління для підвищення комфорту управління кермом і розробила додаткове адаптивне шасі з амортизаторами з електронним управлінням.

Останні новини:  Daimler суттєво збільшує використання електричних вантажівок: названо ключову ціль

Усі нові моделі X3 постачатимуться з новітньою установкою BMW Drive, що включає операційну систему BMW 9 з традиційним контролером iDrive.



BMW стверджує, що покращила функції допомоги водієві, зазначаючи, що чутливість гальмування і рульового управління покращено, щоб створити більш “гармонійну взаємодію між водієм і автомобілем у будь-якій ситуації”.

Новий X3 також підтримує систему допомоги під час паркування та маневрування BMW, що дає змогу водієві керувати кросовером зовні за допомогою смартфона.

Останні новини:  Експерти провели аналіз та назвали найдешевше американське купе з великою потужністю

BMW X3 2025

BMW ще не розкрила подробиць про силові агрегати нового X3, за винятком підтвердження, що він з’явиться як з традиційними двигунами внутрішнього згоряння, так і з вдосконаленим гібридом, який можна підключити.

Ми розуміємо, що серед пропонованих моторів будуть 2,0-літрові чотирициліндрові бензинові та дизельні агрегати з м’якою гібридною технологією. Очікується також оновлений X3 xDrive30e з гібридною установкою, який використовуватиме оновлений електрифікований рядний 4-циліндровий двигун потужністю понад 288 к.с.


avtosota.com