Jeep готує новий позашляховик з нетиповим дизайном і економічним двигуном

02.05.2024   13:45    683

Компанія Jeep готує позашляховик Recon, який може стати однією з найкращих новинок 2024 року. Ця модель створюється на базі платформи STLA Large, розробленої Stellantis. Спочатку передбачалося, що Jeep Recon 2025 року буде повністю електричний. Але нещодавно стало відомо, що позашляховик отримає ще й ДВЗ, який увійде до складу гібридної установки.

Останні новини:  Модернізований гібрид та більші екрани: Seat Leon суттєво оновили

Подробиці

Офіційно характеристики американської новинки поки що не розкриваються. Але, згідно з інформацією, що надходить, її електрична версія зможе видавати близько 600 к.с. Запас ходу у цій модифікації досягне щонайменше 600 кілометрів. У Recon будуть знімні бічні двері. Також автомобіль буде виділятися відмінними позашляховими здібностями. Американську модель планують імпортувати в Європу, але випускати її будуть у США.

Останні новини:  Стала відома назва найдорожчого автомобільного бренду у світі

Jeep готує новий позашляховик, якого у компанії раніше не було - новий Recon буде потужним



Разом з тим, Jeep поки що більше орієнтований на електрифікацію свого модельного ряду. Компанія має намір до 2030 року замінити в Європі всі машини з ДВЗ на електрокари. Тож, імовірно, ДВЗ, який увійде до складу гібрида Recon, лише живитиме акумулятори.

Jeep готує новий позашляховик, якого у компанії раніше не було - новий Recon буде потужним



Разом з тим, очільник Jeep заявляє, що компанія швидко реагує на зміни на світовому ринку. Саме тому, до слова, з’явилася гібридна модифікація Recon. Тобто до виходу позашляховика на ринок не виключені додаткові зміни у складі технічної частини.

Останні новини:  17 кумедних випадків в історії марки Jaguar


wheel-news.com