Daimler суттєво збільшує використання електричних вантажівок: названо ключову ціль

02.05.2024   13:15    270

Прагнучи декарбонізувати власні логістичні операції, Daimler Trucks North America розширює використання електричних вантажівок у багатьох регіонах, включаючи Арізону, Огайо, Мічиган і Кароліну.

 

Компанія Daimler Trucks у Північній Америці почала інтегрувати електричні вантажівки Freightliner eCascadia з акумулятором у свої логістичні операції. Компанія також оголосила про плани почати використовувати свої вантажівки Freightliner eM2 з електричним приводом для перевезень на короткі відстані та доставки на підприємства.

Останні новини:  Названі головні проблеми японських авто

Daimler сподівається, що його зусилля допоможуть продемонструвати ефективність електричних вантажівок у реальних сценаріях, що врешті-решт підштовхне продажі, але довести, що його продукція справляється із завданням, — це лише частина рівняння. Автовиробник таким чином також показує своїм клієнтам, що готовий до декарбонізації свого виробництва.

“Наша прихильність до сталого розвитку поширюється на весь ланцюжок створення вартості”, – говорить Джефф Аллен, старший віце-президент з експлуатації та спеціальних транспортних засобів DTNA.



Раніше компанія оголосила про плани досягти вуглецевої нейтральності для всіх нових продуктів і послуг від прямих постачальників у Європі, США та Японії до 2039 року та нагадує нам, що Портлендський завод з виробництва вантажівок, де будуються Freightliner eCascadia та eM2, є вуглецевонейтральним з 2020 року.





autogeek.com.ua

Останні новини:  Електромобілі Ford збиткові: компанія розсекретила скільки втрачає на кожному авто