В Україну йдуть дощі та похолодання: коли зіпсується погода

29.04.2024   18:54    1218


Цього тижня в Україні очікується зміна погоди. Перша половина тижня буде теплою, сухою і з великою кількістю сонця. У середині тижня хмарність стане більшою, а напередодні вихідних почнуться дощі. Температура наприкінці тижня знизиться до +14°…+20°, пише уніан.


Початок тижня в Україні буде теплим. Практично по всій країні повітря прогріється до приємних +20°…+23°. Очікується мінлива хмарність, а дощі ймовірні тільки місцями на південному сході країни.

Останні новини:  “Думаю, він виживе”: віце-премʼєр Словаччини розповів про стан Фіцо після замаху

Завершиться квітень в Україні сухою, ясно і безхмарною погодою. 30 числа стовпчики термометрів покажуть +19°…+22°, тільки в Криму похолодає до +13°.

1 травня в Україні триватиме суха і тепла погода з великою кількістю сонця. Повітря по всій країні прогріється до приємних +21°…+23°, тільки в Криму та на Одещині буде свіжіше, +15°…+18°.

Останні новини:  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватися

У четвер, 2 травня, в Україну натягне хмари, але температура залишиться практично без змін, +19°…+23°. У Криму пройдуть дощі, а стовпчики термометрів покажуть +14°, в Одеській області буде +18°.



У п’ятницю, 3 травня, в Україну прийдуть дощі та зливи. Опади очікуються скрізь, крім північної та північно-східної частин країни.

На північному сході температура знизиться до +16°…+19°, у Криму та Одеській області буде +15°…+18°, а на решті території повітря прогріється до +20°…+22°.

Останні новини:  В Україні заборонять продавати товари з низьким класом енергоефективності

На вихідних невеликі дощі очікуються лише подекуди на півдні та на Прикарпатті, а температура ще трохи знизиться. До кінця тижня вже по всій країні стане +14°…+19° і лише місцями на заході температура підвищиться до +20°…+21°.




chasdiy.org