Гороскоп здоров'я на березень

02.03.2024   01:20    91

Нагадаємо вам рекомендації астрологів не прогаяти шанс стати чарівними: місячний календар стрижок на березень.

Гороскоп здоров’я на березень

Овен

У першій половині місяця ви можете стати жертвою помилкового діагнозу, а в середині місяця можуть виникнути проблеми зі сном. Протягом березня високою є ймовірність захворювань опорно-рухового апарату, що можуть спровокувати надмірна фізична активність та стрес.


Телець

На початку місяця можливим є ослаблення імунітету – у зоні ризику буде дихальна система. У середині березня найефективнішим способом профілактики стане ранкова зарядка, проте не перестарайтеся. Наприкінці місяця займіться профілактикою захворювань кісткової системи – їжте більше продуктів, що містять кальцій.



Близнюки

Початок весни – добрий час для занять спортом, але не забувайте про відчуття міри. Можливим є загострення захворювань опорно-рухового апарату. Не порушуйте розпоряджень лікаря, робіть лікувальну гімнастику, масаж, і ваш стан обов’язково покращиться.



Рак

Березень – не надто вдалий місяць у плані здоров’я, можливим є загострення хронічних захворювань. Пам’ятайте, що сезон вірусних хвороб ще не закінчився. Не забувайте про профілактику, одягайтеся за погодою і за потреби вчасно звертайтеся до лікаря.

Останні новини:  Мрії вже у вас в кишені, а фортуна – поряд: названо 4 знаки Зодіаку, які досягнуть своєї мети вже на днях

Лев

Весь місяць вам доведеться контролювати тиск і стежити за станом серцево-судинної системи. Не забувайте про повноцінний відпочинок, не нервуйте з дрібниць і не намагайтеся все контролювати.

Діва

Якщо вам вдасться приборкати свою недовірливість, то особливих проблем зі здоров’ям зірки не прогнозують. У середині місяця уникайте протягів та переохолодження і не напружуйте опорно-руховий апарат. Наприкінці місяця дотримуйтеся режиму дня та відпочинку.

Останні новини:  Гороскоп на 2 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Терези

Цього місяця можливими є проблеми з судинами, головний біль, перепади тиску і слабкість. Не зациклюйтеся на проблемах, навчіться розслаблятися і шукайте позитивні емоції. Пам’ятайте, що профілактика набагато краща за лікування.

Скорпіон

Цього місяця великою є ймовірність виникнення застудних захворювань. Можливим є загострення хронічних захворювань. Також не виключеними є проблеми із сечостатевою системою.

Стрілець

У березні жодних проблем зі здоров’ям у представників вашого знаку не передбачається. Але це не означає, що про здоров’я не потрібно дбати. Більше відпочивайте, гуляйте із задоволенням, уникайте негативних емоцій.

Останні новини:  Мрії вже у вас в кишені, а фортуна – поряд: названо 4 знаки Зодіаку, які досягнуть своєї мети вже на днях

Козеріг

У цьому місяці ваше здоров’я буде пов’язане з душевним комфортом. Дозвольте собі розслабитися і зайнятися тим, що вам подобається. Не забувайте про повноцінне харчування та прогулянки.

Водолій

Березень буде підступним місяцем, оскільки високою є ймовірність підхопити застуду або вірусну інфекцію. Крім того, можливим є загострення хронічних захворювань суглобів. За потреби не відкладайте візит до лікаря.

Риби

У березні потрібно дотримуватися усіх заходів профілактики – від гігієнічних процедур до прийому вітамінів, що допоможе вберегтися від хвороб. Можливим є загострення хронічних захворювань.


napensii.ua