Чоловік сховав змій у своїх штанях і намагався потрапити на борт літака (відео)

02.05.2024   19:23    748

Пасажир сховав рептилій у невеликій зеленій камуфляжній сумці. Дві рожеві змії були передані Комісії зі збереження риб і диких тварин штату.

На борту літака, що вилетів із міжнародного аеропорту Маямі (США), мало не опинилася група слизьких рептилій. Про це повідомили співробітники Управління транспортної безпеки (TSA) оголосили на сайті X, раніше відомому як Twitter.




У п’ятницю, 26 квітня, на контрольно-пропускному пункті в міжнародному аеропорту Маямі в штанях одного з пасажирів було виявлено пакет зі зміями. Пасажир, якого ідентифікували як чоловіка, сховав рептилій у невеликій зеленій камуфляжній сумці.



На одній із фотографій, показаній співробітниками TSA, було показано двох рожевих змій, що повзуть по зовнішній стороні сумки, навколо яких був білий пакувальний матеріал. Згідно з повідомленням, на місце події були викликані співробітники Митно-прикордонної служби США і поліцейського управління Маямі. Змії були передані Комісії зі збереження риб і диких тварин Флориди.

Останні новини:  Сили оборони показали ексклюзивні кадри боїв за Вовчанськ (ВІДЕО)
Чоловік сховав змій у штанях, рожеві змії, курйози, рептилії, намагався пронести в штанях, змії в штанях, аеропорт, потрапити на літакFullscreen
Чоловік сховав рептилій у невеликій зеленій камуфляжній сумці
Фото: X (Twitter)

Пасажир намагався полетіти міжнародним рейсом, і після виявлення рептилій йому було відмовлено в посадці. Міністерство транспорту США пояснило на своєму сайті, що федеральна влада і влада штатів накладають обмеження на перевезення живих тварин. Крім того, кожна авіакомпанія встановлює свою власну політику щодо належного поводження з тваринами, яких вона перевозить.

Останні новини:  Нейтралізує рій БПЛА одним пострілом: у Британії показали революційну систему RFDEW (відео)

Центр з контролю за захворюваннями (CDC) радить власникам домашніх тварин купувати рейси з меншою кількістю пересадок і стоянок, щоб подорож була більш спокійною.