Хитрий лайфхак для лінивого прибирання

02.05.2024   21:00    1414

Як виявилось, ви можете легко та дуже швидко очистити сіточку на кухонному крані від забруднень. Розповідаємо, як це зробити та що взагалі вам потрібно для цього.


Ведення домашнього господарства вимагає наявність у господині чи господаря креативу та розвиненої фантазії. Звичайно, набагато простіше викликати на дім майстра або сантехніка для того, аби вони вирішили проблему брудного від нальоту кухонного крана.

Втім, ви можете й самостійно впоратись із проблемою, коли з вашого кухонного крана погано тече вода. Таку неприємність зазвичай спричиняє занадто жорстка вода, яка тече у міських водопровідних трубах. Для того, аби очистити сіточку-аератор на крані від такого характеру забруднень, вам потрібна всього лише кришка від пляшки.

Останні новини:  Як швидко і безпечно накрутити красиві локони без плойки в домашніх умовах

Як очистити кран на кухні

Вміння грамотно й послідовно керувати домашніми справами є невіддільною частиною вашого якісного життя. Бувалі господині часто звертають увагу навіть на, здавалося б, дивні поради. Втім, саме такі лайфхаки у більшості випадків можуть полегшити побут.



Більша частина дня навіть у досвідчених господинь йде на те, аби доглядати за сантехнікою. Особливо потрібно стежити за кранами та зливами у раковинах.

Останні новини:  Господині розповіли лайфхак, як замінити загублену кришку від пляшки у домашніх умовах
Експерти розповіли, як очистити сіточку на кухонному крані від забруднень – поради

Експерти поділились хитрим лайфхаком, як ви зможете в короткі терміни та без додаткових грошових вкладень почистити сіточку на крані. Вам не потрібно викликати сантехніка та витрачати чимало грошей на спеціальні мийні засоби. Візьміть трішки лимонної кислоти та теплої води, змішайте.

Експерти розповіли, як очистити сіточку на кухонному крані від забруднень – поради

Вам знадобиться також кришка від пластикової пляшки та гумка. Налийте трішки розчину у кришку та одягніть її на кран. Міцно притисніть конструкцію гумкою. Залиште все на пів години, а потім промийте.




noviydoctor.com

Останні новини:  Чому не можна витирати поверхні папером