Гороскоп здоров'я на травень: Близнюкам треба більше гуляти, а Дівам – спати

01.05.2024   03:02    1376

Раніше ми вже розповідали, як місяць народження впливає на наше самопочуття – перевірте себе та рідних.

Гороскоп здоров’я на травень

ОВЕН

У першій половині місяця можна займатися профілактикою захворювань сечостатевої сфери. У другій половині травня існує небезпека загострення хронічних захворювань.


ТЕЛЕЦЬ

У травні часті головні болі та відчуття втоми можуть виникати від неправильного режиму дня. Намагайтеся вести активний і здоровий спосіб життя, стежте за тим, що їсте і в яких кількостях. У другій половині травня можливим є загострення лор-захворювань.



БЛИЗНЮКИ

Головне для вас цього місяця – збалансоване харчування і піші прогулянки, якщо вони, звичайно, приносять задоволення. За потреби можна займатися лікуванням венозних захворювань, а ось лікування у стоматолога краще відкласти.



РАК

У травні будьте обережні – можливими є травми. Зміцнюйте нервову систему сном і приймайте ті препарати, які вам прописав лікар.

Останні новини:  Чоловіки яких знаків зодіаку найвірніші

ЛЕВ

У травні вам слід берегти грудну клітину і нервову систему, яка перебуває не в найкращому стані. Контролюйте емоції та приймайте заспокійливі відвари і трав’яні препарати.

ДІВА

Через надлишок емоцій у травні можливим є загострення виразки або гастриту. Нестача сну та відпочинку, а також надмірне навантаження на нервову систему можуть призвести до загострення гіпертонії. Є небезпека переломів, тому не нехтуйте продуктами з високим вмістом кальцію.

Останні новини:  Весна завершиться для них несподівано: чотири знаки Зодіаку, яким доля піднесе сюрприз

ТЕРЕЗИ

Цього місяця вам допоможуть свіже повітря та сонячні ванни. Корисно освоїти систему дихальних вправ. Підвищена нервозність може спричинити загострення хронічних захворювань шлунка.

СКОРПІОН

Травень для Скорпіона – стресонебезпечний місяць. Подолати нервові навантаження допоможуть повноцінний сон, загартовування та заняття фізкультурою.

СТРІЛЕЦЬ

У травні вам краще менше бути серед великого скупчення народу. Не будьте занадто недовірливі і намагайтеся по можливості не приймати сильнодіючі хімічні препарати.

Останні новини:  Гороскоп на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

КОЗЕРІГ

У другій половині травня корисно зайнятися зміцненням серцево-судинної системи. Протягом місяця можливими є захворювання горла, проте загалом травень – чудовий час для боротьби з хронічними недугами. Ефективною буде фітотерапія.

ВОДОЛІЙ

У травні у Водоліїв можуть проявитися захворювання щитовидної залози, а в другій половині місяця буде вразливим шлунок.

РИБИ

У першій половині травня приділіть більше уваги імунній системі і більше рухайтеся. Зверніть увагу на харчування. У другій половині місяця можливим є загострення хронічних захворювань і порушення в емоційній сфері.


napensii.ua