Астрологи назвали найгірші звички знаків Зодіаку

01.03.2024   23:49    126


Астрологи Бре Малефік і Дезіре Робі Антіла розповіли про найгірші звички представників кожного знака Зодіаку, пише bestlifeonline.com.

Овен – перебиває людей

Овен – амбітний, гордий і завжди готовий висловити свою думку. Представники цього знака схильні діяти імпульсивно, говорити перш, ніж подумати, і перебивати людей. Як пояснив Малефік, Овен ніби на кілька кроків випереджає свого співрозмовника і потребує того, щоб його “наздогнали”.


Телець – витрачає забагато грошей

Витрачати забагато грошей – це хобі Тільця, і він робитиме це з найширшою посмішкою на обличчі, заявив астролог. Купівля нового вбрання або замовлення улюбленої смачної їжі на винос – це те, що завжди допоможе Тільцю почуватися краще.

Близнюки – нерішучість

Близнюки, як правило, найбільш нерішучі люди. Антіла зазначила, що Близнюкам дуже важко відключити мозок, через що вони надто багато обмірковують ситуації та змінюють свою думку мільйон разів на хвилину.

Останні новини:  Гороскоп на 2 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Рак – замикається в собі

Раки – емоційні та примхливі. Вони вміють стримувати свої почуття на публіці і часто йдуть у свою “раковину” (іноді на кілька днів або навіть тижнів). Щойно вони почнуть жаліти себе, їх буде важко витягнути звідти. Цьому знаку потрібно постійно підштовхувати себе, щоб рухатися вперед, розповіла астролог.

Лев – спізнюється

Леви люблять бути у центрі уваги. Вони чарівні і часто проводять незліченні години, доглядаючи за собою, вибираючи найкраще вбрання та підбираючи аксесуари, змушуючи інших на себе чекати.

Діва – поправляє людей

Діва чудово дає практичні поради, і конструктивна критика – це, по суті, її мова любові. Однак серйозний підхід Діви до донесення суворої правди, навіть коли ніхто про це не просив, може збивати з пантелику. Як зазначила астролог, Діва – перфекціоніст за Зодіаком, що змушує її контролювати ситуації на мікрорівні, іноді навіть не усвідомлюючи цього. І коли Діва поправляє вас, це часто означає, що вона вас поважає.

Останні новини:  Мрії вже у вас в кишені, а фортуна – поряд: названо 4 знаки Зодіаку, які досягнуть своєї мети вже на днях

Терези – завжди на телефоні

Звичайно, ми всі часто користуємося телефоном, але саме Терезам буває складно відірватися від нього. Розмова телефоном завжди дає Терезам можливість бути настільки творчо привабливими та видатними, наскільки вони можуть бути, зазначила астрологиня.

Скорпіон – підслуховує

Скорпіони – потайливі, вони зазвичай не довіряють іншим і тому часто підслуховують, щоб зібрати якомога більше інформації.

Стрілець – йде, не попрощавшись

Стрільці постійно переходять від однієї пригоди до іншої, а тому не хочуть витрачати дорогоцінні години на людей, які їм байдужі. І щойно інтерес згасає, Стрілець іде, навіть не попрощавшись із тими, кого він зустрів на своєму шляху. Інша частина цієї звички полягає в тому, що Стрільцям необхідно бути вірними собі, якщо вони відчувають, що ситуація або людина якимось чином для них негативні.

Останні новини:  Гороскоп на 2 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Козеріг – відкладають справи на потім

Козероги – трудоголіки Зодіаку, але це не обов’язково завжди допомагає їм організовувати свій час. І що комфортніше Козероги справляються з поставленим завданням, то більша ймовірність, що вони відкладатимуть його до останньої хвилини, спричиняючи  ненавмисний стрес у довгостроковій перспективі.

Водолій – грає адвоката диявола

Непокірний і незалежний Водолій дуже інтелектуальний і допитливий, що змушує його піддавати сумніву все і вся. Також, як зазначила астрологиня Антила, цей найбільш бунтівний знак Зодіаку часто висловлює обурливі думки, просто щоб подивитися, як відреагують інші.

Риби – мрійливість

Риби відомі своєю сентиментальністю. І хоча в них справді є романтична жилка, їхня мрійливість часом виходить за допустимі рамки.






chasdiy.org