Ці українські зірки показують соковиті ягоди частіше за інших

02.07.2024   09:30    1135

Зірки, навіть перебуваючи в одязі, здатні зробити так, що неможливо відвести погляду від їхнього декольте. Дуже сміливі вбрання обирають Дорофєєва, Нікітюк, Огнєвіч та інші.

Надя Дорофєєва

Шию та плечі співачки ця червона сукня незвичного фасону не особливо відкриває. Натомість усе, що нижче й ближче до талії, видно дуже добре. У повсякденному житті Надія віддає перевагу спортивному стилю. А після участі в “Танцях з зірками” перейшла на взуття без підборів. Але ж іноді так хочеться хоч трішечки побути справжньою леді!

Останні новини:  Колишня Володимира Остапчука, Катя Репяхова та Оля Мартиновська показали свої діряві піжами

Аліна Гросу

На честь Дня Святого Валентина співачка вбралася у червону сукню з корсетом. Вона дуже відкрита, показуючи не лише шию та плечі зірки, але й частину бюсту. А щоб ще більше привернути увагу до цього місця, зверху прикрашена атласним бантом.

Злата Огнєвіч

Представляючи новий сингл “Кохаю”, артистка вбралася у білу мереживну сукню на тонких бретелях, що більше нагадує комбінацію, яку раніше жінки одягали під верхній одяг. Ну, а в якому ж іще одязі співати про діамантове кохання – тільки в такому, що дає чіткий натяк.

Останні новини:  Пустунка Олена Філонова топлес загадала українцям кулінарну загадку

Леся Нікітюк

Телеведуча завітала до дитсадочка у сукні, що зовсім не пасує подібному моменту. Леся вирішила відвідати випускний 6-річної племінниці Анюти з дошкільного закладу. Звісно, вбралася дуже нарядно – ззаду на чорній сукні виріз на пів спини у вигляді крапельки. Спереду тонкі бретельки не можуть втримати тонку тканину, тож є можливість роздивитися набагато більше, аніж потрібно.

Останні новини:  Вся правда про особисте життя Олі Полякової, яка не приховує молодих коханців

Віра Брежнєва

Колишня дружина Костянтина Меладзе вбралася у дуже дивний фасон топіка. До чорних шкіряних штанів співачка підібрала теж чорний верх з такими розрізами, що тіла на Вірі просвічує набагато більше, аніж прикрито трикотажною тканиною.


odnaminyta.com