BMW відмовилася від великої решітки радіатора в нових X5

04.07.2024   10:31    422

BMW готує до серійного виробництва концепти 3-Series та X3 Vision Neue Klasse, а також працює над моделями X5 та iX5 наступного покоління. Фотографи-шпигуни зловили ці прототипи, загорнуті в щільний камуфляж, який приховує деталі їхнього дизайну.

Прототипи більші за BMW iX3 наступного покоління, але зберігають схожі пропорції. Дизайнери BMW, схоже, хочуть зберегти спадкоємність поколінь, зберігши знайомі риси попередніх X5. Під камуфляжем видно меншу решітку радіатора та гостріші фари, які перегукуються з мовою дизайну концепту BMW Neue Klasse X.

Останні новини:  Експерт розповів, як швидко охолодити салон автомобіля, але не захворіти самому

Фотографи зафіксували два варіанти X5/iX5. Один з них має великі гальмівні диски і червоні супорти, що вказує на можливий спортивний варіант. Інший прототип оснащений 22-дюймовими колесами, що може свідчити про акцент на розкіш або використання на бездоріжжі.

BMW планує запропонувати новий X5 з двигунами внутрішнього згоряння, гібридними силовими установками та повністю електричний iX5. Очікується, що версія з водневим двигуном також буде слідувати пілотній програмі BMW iX5 Hydrogen, яка використовує технологію FCEV від Toyota.

Хоча офіційної інформації про запуск наступного покоління BMW X5/iX5 немає, чутки вказують на дебют влітку 2026 року в якості моделі 2027 року. BMW планує оновити більшу частину свого модельного ряду, уніфікувавши дизайн і технології для всіх моделей.

Останні новини:  Kia вперше представила рамний позашляховик Tasman



nnews.com.ua