Колишня Володимира Остапчука, Катя Репяхова та Оля Мартиновська показали свої діряві піжами

04.07.2024   09:30    353

Жінки завжди хочуть виглядати модно. Саме тому вони активно слідкують за трендами та  новинками.

Бренди активно використовують маркетинг і рекламу для популяризації своїх продуктів. Знаменитості, інфлюенсери та блогери співпрацюють з брендами, демонструючи їх одяг та аксесуари. Це створює бажання у жінок наслідувати їхній стиль, купувати ті самі речі і відчувати себе частиною модного світу.

Втім таке наслідування позбавляє багатьох жінок індивідуальності. Часто можна побачити що жінки наслідують одна одну і мають однаковий одяг.

Останні новини:  Джей Ло в розстебнутій сорочці на тлі квітів відзначила День незалежності США

Зірки українського шоу-бізнесу не виключення. Неодноразово було помічено, як представниці шоу-бізнесу з’являються на публіці в одному і тому ж вбранні. При цьому, його важко назвати масмаркетом. Зазвичай ці наряди досить дорого коштують.

Так довгий час була дуже популярна піжама одного українського бренду яка має досить неоднозначний вигляд. Шорти та топ мають розрізи, які виглядають як звичайнісінькі дірки. Вартість цієї піжами складає майже 3000 грн, втім її купили майже всі представниці українського шоу-бізнесу.

Останні новини:  Лана Дель Рей випустила новий трек разом із репером Quavo
Скільки коштує "дірява" піжама
Скільки коштує “дірява” піжама

Так в такій піжамі була помічена колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, нинішня дружина Віктора Павліка Катя Репяхова, а також суття “МастерШеф” Ольга Мартиновська.

Колишня Остапчука, Репяхова та Мартиновська показали свої діряві піжами

Крім того така піжама є у Лесі Нікітюк та відомої блогерки Саши Бо.




Звісно, про смаки не сперечаються, втім ця піжама – ідеальний приклад того, як гарна реклама та маркетинг впливає на вподобання покупців.

Останні новини:  Єва Лонгорія сяє на церемонії ELLE Gourmet Awards 2024

Та варто відзначити, що мода – це вибір кожного. Кожна жінка має право одягати те, що їй подобається і в чому вона почуває себе комфортно.


odnaminyta.com