Христина Соловій залишилася в непоганих стосунках з Сергієм Жаданом

04.07.2024   06:30    423

В якийсь момент Христина Соловій сама повірила, що покохала Сергія Жадана. Разом вони зробили чимало проєктів. Записували пісні, робили кліпи, виступали на спільних концертах, їздили на гастролі.

Обоє благали широкий загал не цікавитися їхніми стосунками, а звертати увагу на творчу діяльність. Та прогулянки пари й тримання за руки цікавили фанів не менш ніж кліп на пісню “Юність”, де Христя з Сергієм палко обіймаються та цілуються.

Останні новини:  Реперка alyona alyona натякнула на весілля

А потім співачка дала сумнозвісне інтерв’ю Маші Єфросиніній, в якому повідала всю правду. З’ясувалося, що роман між співачкою та письменником розпочався, коли Жадан ще перебував в офіційному шлюбі.

Вони зустрілися для інтерв’ю. Потім випили… Так усе й закрутилося. Хоча зі своєю мамою дівчина знайомити нового кавалера не поспішала. Ідилію порушила сама Соловій.

Останні новини:  Кеті Перрі та Орландо Блума підловили на пляжі

Вона закохалася в іншого чоловіка й почала діяти на два фронти. Підшукувала слушний момент, щоб розповісти Сергію всю правду, але не встигла. Жадан сам про все дізнався. Було дуже незручно.

Здавалося б, після такого негарного розставання, чоловік і жінка не повинні більше спілкуватися – надто боляче це буде для обох. Христина повідала “Нашому радіо”, що вони з Сергієм зберегли “непогані стосунки”:

“Я просто сприймаю кожну людину як учителя, який приходить у твоє життя і щось тобі дає”.

Нині Сергій із музикантами свого гурту “Жадан і Собаки” приєднався до бригади Нацгвардії “Хартія”. А Український вільний університет, розташований у Мюнхені, надав письменнику титул почесного доктора філософії.





odnaminyta.com

Останні новини:  Меган Фокс та Machine Gun Kelly знову з'явились на публіці разом після розриву заручин