Вся правда про особисте життя Олі Полякової, яка не приховує молодих коханців

04.07.2024   10:30    430

45-річна співачка Оля Полякова виходила заміж лише один раз.

Вже майже 20 років вона знаходиться у шлюбі зі старшим на 15 років бізнесменом Вадимом Буряковським. Свого часу молода Полякова відбила статного бізнесмена у його першої дружини. Співачка дуже швидко завагітніла і зовсім скоро Буряковський покинув свою першу жінку заради неї.

Найцікавіші факти про чоловіка Полякової Буряковського

Останні кілька років в Мережі ширяться чутки про те, що Оля Полякова розлучається зі своїм чоловіком. Причиною цих чуток стала сама співачка, яка в інтерв’ю, а також YouTube-шоу “Дорослі дівчатка” сказала багато зайвого про свої стосунки з чоловіком.

Останні новини:  Інна Білоконь запостила фото із двомісячною онукою

Так, співачка підтвердила, що вони з Буряковським вже зовсім не такі близькі, як були раніше. Більше того, подружжя не сплять разом в одній кімнаті і часто сваряться. При цьому Полякова зізнається, що розлучатися з Вадимом вона не збирається хоча б через те, що не хоче ділити спільно нажити майно якого за 20 років багато накопичилось.

Останні новини:  Бред Пітт у Англії засвітився з оновленою зачіскою
Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до чоловіка своєї подруги Олі Полякової

Варто додати і те, що Олі Поляковій час від часу приписують романи з молодими красенями. Донедавна жодних підтверджень цим чуткам не було. Втім, кілька місяців назад розгорівся скандал за участі Олі Полякової і учасника МастерШеф Владом Міцкевичем. Чоловік виклав у своїх соціальних мережах фото з Поляковою, на яких вони цілуються і виглядають, як закохана парочка.

Олі Поляковій присисують роман з Владом Міцкевичем

При цьому чоловік зняв відео, в якому заявив, що досить тривалий час був коханцем співачки і навіть проживав із нею. Втім, вже на наступний день після публікації цього відео Влад Міцкевич почав виправдовуватись і заявив, що це все неправда. Начебто, він записав це відео, щоб насолити Поляковій, з якою мав особистий конфлікт.




Сама Полякова також прокоментувала цей скандал. Співачка заявила, що Міцкевич просто хоче розпіаритись на її імені. Правда це, чи ні досі не зрозуміло. Та фотознімки, які викладав учасник МастерШеф зі співачкою викликають багато запитань.

Останні новини:  Дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання


odnaminyta.com