Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фото

04.07.2024   10:50    252

Володимир Дантес і Даша Кацуріна відзначають другу річницю стосунків, і з цієї нагоди закохані поділилися романтичними зізнаннями у соцмережах. Зокрема, обраниця артиста присвятила йому зворушливий пост, на який виконавець тепло відповів.

Про це пише РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Instagram дизайнерки.

Що написала Кацуріна

Даша зауважила, що вони з Володимиром домовлялися про непублічні стосунки, проте на честь особливої дати вона все ж вирішила зробити виключення. Мама двох дітей подякувала своєму зірковому коханому за підтримку і турботу, а також зізналася, що за два роки спільного життя вони пережили різні моменти, і не найкращі у тому числі.

Останні новини:  Затишний контент: наречена Роналду зазнімкувала коханого з дітьми (фото)

Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фотоДантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фотоДаша показала сімейні кадри (Фото: instagram.com/dasha_katsurina)

«Ти є тією великою підтримкою та опорою для мене, для нашої родини. Ти покохав не тільки мене, а одразу нас трьох. Ти слухаєш мене і завжди підтримуєш. Ти миєш п*ніс Івану і прокидаєшся раніше за всіх. Ти готуєш найсмачніший гречаний суп та постійно мене мотивуєш своєю силою волі. Мені дуже пощастило. І сьогодні хочеться написати про це публічно», — йдеться у пості Кацуріної.

«Кохана! Наша родина… «, — відреагував музикант на зізнання коханої та залишив в кінці закохані емоджі.

Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фотоРеакція Дантеса (Фото: instagram.com/dasha_katsurina)




На серії знімків можна побачити пару у різні моменти життя: в обіймах одне одного, під час виконання рутинних справ чи з дітьми. Нагадаємо, доньку Олександру (2016) і сина Івана (2021) Кацуріна народила у своєму першому шлюбі.

Останні новини:  Похмурий Бен Аффлек продемонстрував обручку під час перекуру в Лос-Анджелесі (фото)

Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фото

Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фотоСпівак знайшов спільну мову з дітьми своєї коханої (Фото: instagram.com/dasha_katsurina)

Реакція мережі

Юзери залишили для пари чимало компліментів та написали, що вони обоє випромінюють щирість. Ось деякі коментарі підписників:

  • «Всім жінкам бажаю свого Вову»
  • «Таке враження шо він ще кращий батько для цих дітей, ніж Кацурін»
  • «Такі щирі і кайфові»
  • «Так класно, що ви стали родиною. Вові пощастило з вами трьома, а вам трьом пощастило з ним»
  • «Це дуже щемливо, мило і відверто».
Останні новини:  Бездоганний Бред Пітт помічений на знімальному майданчику в Лондоні (фото)

Як стосунки починалися стосунки Володимира і Даші

Закохані оголосили про свої стосунки через кілька місяців після розставання з колишніми: Дантес повідомив про розлучення Дорофєєвою, і у той же час про розрив оголосили і Даша зі своїм тодішнім чоловіком Мішею.

Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фотоПара разом вже два роки (instagram.com/dasha_katsurina)

Колишня Дантеса, Надя Дорофєєва, як відомо, вийшла заміж за Кацуріна. Вони зіграли весілля влітку минулого року.

До цього обидві родини тісно спілкувалися, дружили та навіть їздили відпочивати разом за кордон.

Шлюб Дорофеєвої та Дантеса тривав у період з 2015 по 2022 рік. Кацуріни були в офіційних стосунках 7 років, у цьому шлюбі у них народилося двоє дітей.

Дантес і Кацуріна публічно зізналися одне одному у коханні і замилували мережу сімейними фото