Камалія похвалилася відзнакою дочки у лондонській школі

04.07.2024   06:00    423

Співачка Камалія, дочки якої проживають та навчаються у Лондоні, похизувалася випускним дівчаток із 5-го класу.

На сторінці в Instagram артистка показала відео з церемонії нагородження та адресувала теплі слова Арабеллі й Мірабеллі у дописі.

«Сьогодні для мене дуже особливий день, адже на святі батьків у школі Belmont Mill Hill Prep School моїй чудовій донечці Мірабеллі вручили нагороду за прогрес і старанність для учнів 5-го класу!», – повідомила співачка.

Останні новини:  Реперка alyona alyona натякнула на весілля

Камалія та Захур

Камалія та Захур після оголошення про розлучення продовжують з’являтися разом на публіці.

«Я неймовірно пишаюся досягненнями та наполегливістю своїх донечок Мірабелли та Арабелли. Вони завжди докладають максимум зусиль у всьому, що роблять, і їхні успіхи – найкраща винагорода для мене як мами», – сказала вона.

«Мірабелла та Арабелла, ви — наші зірочки, які світять яскраво і ведуть нас усіх вперед. Дякую школі Belmont Mill Hill Prep School за підтримку та натхнення, які вони надають нашим дітям», – додала зірка.

Камалія із дочкою
Останні новини:  Потап і Настя Каменських, Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко одружились після неприязні

Камалія показалася на випускному дочок.

Мірабелла Захур донька Камалії



Мірабелла отримала відзнаку.

Як відомо, Камалія живе на кілька країн, зокрема, періодичнонавідується і доВеликої Британії. Також зірка часто з’являється в Україні. А у травнівідпочивалаіз (екс)чоловіком Захуром та дітьми у Португалії.

Нагадаємо, Камалія та Захур після сенсаційного оголошення пророзлучення у квітні 2023-гоніяк не коментували ситуацію. Пара продовжує разом з’являтися на публіці, а також проводити час разом із дітьми.

Останні новини:  Юлія Саніна у рожевому бікіні посвітила пресом на тлі морського узбережжя

У квітні, як відомо, в мережі з’явилися кадри, на яких у співачки понівечене обличчя та синці під оком. Камаліязаявила, що ті фото несправжні і не знає звідки вони.


pravda.com.ua