Volkswagen готується представити новий доступний автомобіль

23.06.2024   20:22    496

Новий Volkswagen Jetta 2025 року наближається до своєї прем’єри з оновленою зовнішністю і покращеними характеристиками, що має продовжити успіх цієї популярної моделі. Виробник Volkswagen офіційно підтвердив наближення дебюту, який заплановано на 25 червня.

Згідно з інформацією, що надійшла від OBOZ.ua через Carscoops, перше фото-тизер Jetta 2025 показує фрагмент оновленого седана, який отримав нові бампери, передні фари та задні ліхтарі. Оновлений Jetta також отримав нові кольори кузова, вдосконалені дизайн колісних дисків і оновлений інтер’єр з сучасною мультимедійною системою.

Останні новини:  Land Rover випустив нову серію позашляховиків Celestial Collection

Це оновлення є частиною середньоциклового оновлення, оскільки поточне сьоме покоління Jetta дебютувало у 2018 році і зарекомендувало себе як одна з найпопулярніших моделей седанів у світі. Варто зазначити, що в плани входить також модифікація GLI з більш агресивним зовнішнім виглядом.

Очікувана ціна нової Volkswagen Jetta стартуватиме від приблизно 22 000 доларів, що робить її доступною опцією для широкого кола покупців.

Останні новини:  Експерт розповів, навіщо вмикати кондиціонер у заторі


uamotors.com.ua