Представлено новий Ferrari F8XX Spider

28.06.2024   00:09    652


Mansory представила нову версію Ferrari F8XX Spider у фірмових чорному та м’ятному тонах. Автомобіль отримав ретельно перероблену передню частину з кованим спліттером із вуглецевого волокна та повітрозабірниками. Він відрізняється новими деталями на передньому спліттері, аеродинамічними канардами та решітками із вуглецевого волокна на передніх крилах.

Mansory встановила 21-дюймові колеса спереду і 22-дюймові ззаду, нові бічні спідниці та модернізований задній дифузор: з’явилися два невеликі крильця та кована карбонова кришка багажника. Він оснащений новими чотирма вихлопними трубами.

Останні новини:  На базі Suzuki Jimny випустять гібрид, електромобіль та пікап

Салон покритий шкірою м’ятного кольору майже на кожній внутрішній панелі, включаючи сидіння, панель приладів, дверні панелі, килими і рульове колесо. Єдині деталі, не оброблені цією шкірою, – це невеликі вставки з вуглецевого волокна та кілька чорних компонентів, включаючи вентиляційні отвори. Mansory оновила 3,9-літровий двигун V8 із подвійним турбонаддувом, який тепер видає 868 к.с. і 960 Нм крутного моменту.


portaltele.com.ua

Останні новини:  За допомогою штучного інтелекту: Hyundai створив унікальний автомобіль для собак