Нові броньовані Toyota Land Cruiser 300 передали військовим

27.06.2024   22:16    1060

Сьогодні в Києві військовослужбовці Державної спеціальної служби транспорту отримали від німецької компанії Trasco Bremen 9 нових броньованих позашляховиків Toyota Land Cruiser 300 GXR. Урочиста передача відбулася за участю голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту, бригадного генерала Олександра Яковця, та генерального директора Trasco Bremen Сергія Лізуна.

Сергій Лізун зазначив, що допомога від їхньої компанії, підтримана урядом Німеччини, сприятиме захисту територіальної цілісності України та наближатиме перемогу. Він висловив сподівання, що надана техніка буде корисною для українських військових.

Останні новини:  З запасом ходу до 330 км та знайомим дизайном: Ram готує новий електромобіль

Бригадний генерал Олександр Яковець наголосив на важливості такої допомоги та подякував міжнародним партнерам за техніку та підтримку. Він підкреслив, що ці автомобілі захистять життя військовослужбовців і висловив надію на подальшу співпрацю з Trasco Bremen.

Найближчим часом отримані автомобілі будуть використовуватися військовими для виконання бойових і спеціальних завдань у зоні проведення бойових дій.

Toyota Land Cruiser 300 GXR є втіленням потужності та комфорту, поєднуючи сучасні технології з легендарною надійністю. Ця модель оснащена 3.5-літровим V6 турбованим бензиновим двигуном, який розвиває потужність 409 к.с. і крутний момент 650 Нм. Автомобіль комплектується 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач і постійним повним приводом, що забезпечує чудову прохідність на будь-якій місцевості.

Останні новини:  Фахівці розповіли, на якому пробігу краще продавати машину


mmr.net.ua