ТОП-5 рамних б/в позашляховиків, які охоче купують навіть з великим пробігом

15.06.2024   19:51    482

Позашляховики з рамною конструкцією кузова користуються величезною популярність серед автолюбителів. Експерти представили рейтинг із п’яти найнадійніших “рамників”, які активно продаються на вторинному автомобільному ринку, навіть якщо у них великий пробіг, пише AmperCar.

На верхніх рядках цього рейтингу розташувалися дві моделі Toyota: Land Cruiser 200 та Land Cruiser Prado.

Сімейство Land Cruiser Prado комплектується різними двигунами, включаючи 2,7-літровий та 4,0-літровий бензинові агрегати, а також дизельні мотори об’ємом 2,8 та 3,0 літра. Всі ці ДВЗ не завдають проблем власникам до 400 тисяч км пробігу.

Останні новини:  Експерти WhatCar назвали найдорожчі в ремонті автомобілі молодше п’яти років

Для Land Cruiser 200 є кілька двигунів. Один з них – 4,7-літровий мотор 2UZ-FE, який має потужність 288 кінських сил. Також є 4,6-літровий V8 двигун із кодом 1UR-FE, який здатний розвинути до 314 кінських сил. Для тих, хто віддає перевагу дизелю, доступний агрегат об’ємом 4,5 літра.

Останні новини:  Журналісти дізналися, скільки коштуватиме перший електромобіль Ferrari

Третє місце у рейтингу посів Lexus LX470. Автомобіль оснащений 4,7-літровим бензиновим двигуном V8, який має потужність 234 кінські сили. При своєчасному технічному обслуговуванні бензинові двигуни Toyota Land Cruiser 200 і Lexus LX470 можуть легко досягти пробігу в 1 млн км.

На четвертій позиції знаходиться Toyota Fortuner. Під його капотом можна знайти бензиновий двигун об’ємом 2,7 літра або дизельний агрегат об’ємом 2,8 літра. Цей позашляховик побудований на базі пікапа Hilux та характеризується високою надійністю.

Останні новини:  Американська автомобільна компанія Fisker збанкрутувала

І, нарешті, на п’ятому місці розмістився Chevrolet Tahoe, який також вирізняється високою надійністю. У цьому автомобілі встановлено 5,3-літровий бензиновий двигун, який розвиває потужність 324 кінські сили.


autotheme.info