Віталій Борисюк у 60 років мріє стати батьком хлопчика: прапрадід зробив це у 59, а прожив аж 116 років

21.06.2024   23:00    953

Іноді Віталію Борисюку шкода, що не став батьком сина, хоча дуже мріяв, аби Ольга Сумська народила ще й хлопчика. Але як пригадував, як важко далося дружині народження донечки Ганнусі, як переживав, що може втратити жінку чи дитину, то про друге маля навіть не заїкався.

Актор уже досяг пенсійного віку, але веде доволі активний образ життя. Згадуючи свою рідню, Борисюк розуміє, звідки в нього такий молодечий запал. Адже прапрадід Віталія Григор Перший виявився довгожителем – пішов із життя у 116 років.

Останні новини:  Тіна Кароль розповіла, як її весільна сукня загадково зникла

Ще у 58 років видатний чоловік став батьком. Син, який тоді народився у Григора, і є прадідом актора. І хоча дід Борисюка не зміг продемонструвати чудеса тривалості життя, оскільки загинув у 1942, боронячи москву, але родина була багатодітною. Дідусь Віталія став 14-ю за ліком дитиною.

Останні новини:  Дженніфер Лоуренс продемонструвала чудовий образ для літа під час прогулянки Нью-Йорком

По маминій лінії теж непогана генетична картина. Дітей у родині було не так багато – п’ятеро. Але мама та її рідна тітка – однолітки. Тож, як бачимо, батьки були при здоров’ї та доволі довго зберігали фертильний вік.

На жаль, тато Віталія не спромігся повторити досягнення свого пращура. 2 серпня 2023 року Миколи Петровича Борисюка не стало у віці 85 років. Він на півтора року пережив сваху, маму Ольги Ганну Сумську.

Останні новини:  Племінник Ольги Сумської висловився про їхній конфлікт

Багато дітей, як його дідусь та прадідусь, чоловік теж не нажив. У Віталія є лише одна сестра Наталія. Але гарна генетика далася взнаки. Нещодавно Ольга Сумська показала свого благовірного на пляжі Ланжерон в Одесі, назвавши справжнім мачо – настільки гарно чоловік виглядає у свої 60.





odnaminyta.com