Перший позашляховик Xiaomi отримає дизайн натхнений Ferrari (Фото)

21.06.2024   21:24    388

Перший позашляховик Xiaomi був помічений під час дорожніх випробувань напередодні запланованого дебюту у 2025 році. Фотошпигуни зняли замаскований автомобіль на дорогах Китаю. Ця нова модель, відома під кодовою назвою MX11, є наступником успішного Xiaomi SU7, який у травні продався тиражем у 8646 одиниць.

Хоча новий позашляховик сильно замаскований, можна розпізнати риси дизайну, властиві Xiaomi SU7. Передня частина автомобіля має елегантні фари, схожі на ті, що використовуються в седані Xiaomi. Як і у попередній моделі, на даху нового автомобіля встановлено лідар. Обтічна лінія даху, що простягається до задньої частини, свідчить про те, що це купе-позашляховик.

Останні новини:  Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі

Генеральний директор Xiaomi, Лей Цзюнь, раніше заявляв, що перший автомобіль компанії стане “автомобілем мрії” для мас. Дизайн Xiaomi SU7 був натхненний Porsche та McLaren. MX11, хоча і зберігає елементи дизайну SU7, має бічний профіль, що нагадує Ferrari Purosangue. Ймовірно, це ще один “автомобіль мрії” для споживачів від Xiaomi.

Про технічну частину поки що MX11 відомо небагато. Також є чутки про третю модель автомобіля Xiaomi, яка повинна вийти в 2026 році. Очікується, що цей автомобіль буде оснащений бюджетними батареями від Sunwoda і коштуватиме близько 150 000 юанів (21 000 доларів США).

Останні новини:  BMW представила новий седан M5


mmr.net.ua